”sitter ni såhär illa får ni rida på pilatesbollar nästa lektion!”

Under de tolv år jag ridit på min ridskola har jag aldrig lärt mig så mycket eller haft så roligt som den senaste terminen. Ikväll har Hanna och jag gjort ett diplom värdigt vår enastående före detta ridlärare, vilket vi överlämnar efter midsommarritten torsdag morgon.

För utomordentlig coaching under vårterminen 2010, tilldelas härmed
I-M
DIPLOM och titeln VÄRLDENS BÄSTA RIDLÄRARE

Med hästens bästa prioriterat framför ryttarens samt proportionerliga mängder humor, disciplin och förnedring har hon givit ordet ”ridning” en mycket mer smärtsam men väl tillfredsställande innebörd. Hon har genom fyndiga kommentarer och hårda bud åsamkat veckolång träningsvärk och bidragit till djupare insikt om hästen och livet (sexualkunskap undantaget), och trots detta lyckats ta hästintresset till nya höjder.

Vi har nu lärt oss att sitta på ’härligheten’, styra med ’flickorna’ och få hästen att trava på givet kommando.

Undertecknade anser I-M även vara lämpad för roller som ståuppkomiker, livscoach och moster.

A och H

rubrik av I-M
7 Comments
 • Agnes

  29 juni, 2010 at 13:55 Svara

  Hahahahhaha jag absolut ÄLSKAR detta!!

 • Lucas

  26 juni, 2010 at 17:42 Svara

  typiskt sådär vardagsambitiöst och jättehärligt att göra diplom till sin lärare… Tummen upp för det!

 • Emilie

  23 juni, 2010 at 16:35 Svara

  Jag fnissar! Vilket roligt och fint diplom. Jag kan inte låta bli att tänka att min ridlärare Anette jag hade på Bogesund (min sista ridskola av alla dem jag red på, som jag tvingades sluta med då det blev för dyrt) förtjänar ett sådant fint diplom och en sådan titel. Hon var också helt otrolig! Man blir så glad att det finns sådana människor. Och hur coolt är det inte att Anette är ridande polis OCH tävlar fälttävlan? ;)

  Er ridlärare kommer nog bli jätteglad för det fina diplomet.

  ps. Jag saknar dig också! Hoppas vi kan ses snart, en dag då jag inte städar ett förfärligt hus.

 • Adina Nyström

  23 juni, 2010 at 11:39 Svara

  Vilket fint avslut ni har! Hon verkade vara en rolig ridlärare den där damen!
  Min ridlärare slutade med hela ridskolegrejjen efter denna termin. Våran grupp var mycket tråkigare ur presentväg, hon fick en resecheck?

 • Anonym

  23 juni, 2010 at 09:26 Svara

  vad är härligheten och flickorna?

 • Klara

  23 juni, 2010 at 08:18 Svara

  HAHAHA, jaag dööör!! :P
  Längtar till imorgon och hoppas att vi får en trevlig ritt!
  puss!

 • Hanna

  22 juni, 2010 at 23:47 Svara

  Hon är värd vartenda vackert ord och sarkastiskt omdöme! Är så GLAD att det blev så bra!

  Puss babe

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.