sju fina bilder från er

Den senaste tiden har jag samlat på mig lite bilder från er. På saker jag gjort som hittat nya hem och på saker ni gjort inspirerade av mina mönster eller beskrivningar. Låt oss kolla!


Jenny har hängt upp min akvarell av Kevät och titta vad fantastiskt det blev! Den är ju som gjord för att hänga precis där! Jag blir alldeles salig av hur färgerna i bilden går igen i väggen, pallen, ramen och sekretären – det hade jag ingen aning om när jag målade den.


I höstas målade jag katten Pelle i akvarell och den mottogs och godkändes av densamme. Kolla vad mallig han är! Filt och fåtölj matchar bakgrund, såklart! Camilla har bistått med kameran.


Jenn provade att pärla mitt korsstygnsmönster av tre pumpor inför Halloween. Gick ju hur bra som helst!


Ethel köpte ett av mina halsband med strandglas jag plockat på Gotland och visade upp det ihop med en egensydd klänning. Perfekt kombo eller vad!? Halsbanden går att köpa via Refo.


Malin tog mina korsstygnsmönster av Hogwarts elevhem till en helt ny nivå på Monthly Makers loppistema genom att rama in dem i pyttesmå ramar och måla dem i husfärgerna med nagellack. Får hjärtsnörp av detta!


Mikaela fick min första broderade bladbrosch i födelsedagspresent och rockar den såhär snyggt på sin jeansjacka!


Sist men inte minst fick jag nyligen en bild skickad till mig av Jonathan, min vän och kollega från tiden som popcornsopare. Jonatan var med på broderikursen jag höll som del av mitt projektarbete nådens år 2014 och nu hade han fått tillfälle att trä nålen igen och broderat denna fabulösa skalle!

Det är verkligen en lycklig och pirrande känsla att se sina alster i deras nya hem och att när ens instruktioner kommer till användning, tolkas och utvecklas av andra kreatörer. Lyx!

10 Comments
 • Mikaela

  25 april, 2017 at 15:41 Svara

  Älskar broschen orimligt mycket ❤

  • Alicia Sivert

   27 april, 2017 at 20:16 Svara

   Så glad för det <3 Den hörde hemma hos dig!

 • Jenny

  23 april, 2017 at 18:19 Svara

  Kan inte riktigt fatta jag heller hur perfekt allting bara blev. Det var helt enkelt meningen att just du skulle måla av just den bilden så den kunde hänga i just det hörnet i just denna lägenheten. Tack igen<3

 • ethel

  21 april, 2017 at 08:32 Svara

  <3 <3 <3

 • Helga

  20 april, 2017 at 14:59 Svara

  I nästa lägenhet ska älgen upp på väggen igen!

 • Wilda

  20 april, 2017 at 09:10 Svara

  Åh vilket himla fint inlägg och vilken bekräftelse till dig som inspiratör och kreatör. <3 Får ta en bild och visa upp ditt porträtt av mig också när jag har fått ordning på mina väggar. <3

  • Alicia Sivert

   20 april, 2017 at 11:07 Svara

   Men verkligen! Såå upplyftande! Åh vad fin du är <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.