smältlim och ståltrådstrassel när november blir december

Jag fyllde år hörrni, och sen fyllde Andreas år, och sen blev det första advent. Vilken vecka!

Födelsedagen var nog den bästa någonsin. Jag hade släkten över på fika och på kvällen gick jag ut och åt med Andreas. Vet ni vad han hade hittat på åt mig i födelsedagspresent? Flygbiljetter till (och tyvärr från) London i april! Vid min svans, vilken känsla! Vi bokade hotell igår och nu vill jag bara att tiden ska skynda sig lite så det blir vår.


Men först advent alltså, och livet just nu ser ut ungefär såhär. Dåligt upplyst och ganska kaosigt. Jag försöker färdigställa en del större makeriprojekt innan jul och sen ska jag jobba supermycket i december. Förutom bion vikarierar jag i en liten present- och inredningsbutik ett par dagar i veckan, och den 15-21/12 finns mina saksamlarpåsar (och vissa dagar jag själv) på julmarknaden i Åkeshofs slottsbodar! Så den som är i Stockholm och letar julklappar kan med fördel komma och hälsa på! För den som inte är i Stockholm går det att skicka ett meddelande till alicia(a)sivertsson.se om det är något särskilt en fått syn på – exempelvis i det här inlägget.


Det är också säsong för mina lussekattörhängen! Dem och kanelbullarna kan en köpa för 100:- paret plus frakt. 925 silver i alla metalldelar.

Hur är er senhöst?

No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.