sneak peek och önsketema

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, monthly makers, magi, harry potter, måne, moon, magic, creativity, kreativitet, skapa, skapande, konst, textil, broderi, applikation, textile, embroidery, citat, quote, craft
Jag kämpar med mitt Monthly Makers-bidrag. Det är svårt att hinna med mitt i flyttkaoset, och ännu svårare att hitta material och verktyg bland alla lådor och säckar. Men jag har hemskt roligt de ögonblick jag tar mig tid, och även om jag ägnar mig åt en teknik jag känner väl provar jag ett annorlunda utförande vilket är kul och utmanande. Hur går det för er?

Har ni förresten sett att juni månads tema väljs av er deltagare? Det går att lämna förslag på inspirationsord, material och/eller tekniker på Facebooksidan och sen är tanken att vi alla röstar på något av de inkommande bidragen och att vinnartemat presenteras den 10 juni. Men innan dess har vi såklart slutspurten på maj/magi kvar med Jessica som värd! Missa inte detta bästa temat! PS, jag är så himla glad för Monthly Makers som tvingar mig vara kreativ även i ögonblick av kaos. Så himla häftigt och värdefullt!

8 Comments
 • Elin

  24 maj, 2015 at 07:57 Svara

  Ibland (läs ofta!) behövs det lite tvång för att ta sig tid att skapa. Jag är imponerad av att du hinner med även i flyttkaos.

  • Alicia Sivert

   24 maj, 2015 at 11:09 Svara

   Ja! Väldigt värdefullt med ett litet roligt tvång ibland :)

 • Jess

  23 maj, 2015 at 08:03 Svara

  Jag kämpar också på men är redan besviken på mig själv för jag har varken har tid, ork eller ens lust att göra något. Sämst. Får se om jag kan skrapa fram något i helgen, så får det bli vad det blir helt enkelt. Ser i alla fall fram emot att se vad du och alla andra gör på det här temat!

  • Alicia Sivert

   24 maj, 2015 at 11:07 Svara

   Jag känner lite samma! Har svårt att acceptera vad det blev den här månaden. Men vafan, mer magi kommer ju sen – tema eller icketema! Lycka till :)

 • Jenny Olofsson

  21 maj, 2015 at 16:28 Svara

  Åh jag tänkte direkt på klockan som Doctorn har i doctor who. Ringarna är placerad som den ser ut :) Vore helt magiskt att göra något sånt! Ska bli kul att se vad det blir och om jag hade rätt eller om det var något helt annat :D:D

  • Alicia Sivert

   22 maj, 2015 at 07:51 Svara

   Intressant! Jag har inte sett ett enda avsnitt Doctor Who i mitt liv – så klockan var inte min tanke. Men jag kanske ska lämna bilden öppen för tolkning då ;)

 • hille

  21 maj, 2015 at 09:56 Svara

  PANIKEN när jag fortfarande inte börjat med något!! Ditt ser ju iaf fantastiskt ut, som vanligt. ÅH måste komma igång, detta är ju det allra bästa temat möjligen.

  • Alicia Sivert

   22 maj, 2015 at 07:50 Svara

   Aaaah jag har också högre krav på mig själv än nånsin och absolut ingen tid – men har börjat acceptera att det blir vad det blir. Hoppas du får möjlighet att skapa lite i dagarna!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.