snuva, intervju, bloggcrush och mammas daggvåta sensommarträdgård


Snacka om att ropa ’hej’ för tidigt!

”Hurra vad jag är glad och mår bra tralalalala” skrev jag, schemalade inlägget och gick och la mig. Ett par timmar efter att påståendet publicerats i söndags vaknade jag med tidernas förkylning och nu har jag legat på soffan i dagarna fyra.


Jag är så utled på hosta och rinnande näsa. Jag har läst, tittat på film, ätit glass och ledsnat på alltihop sedan länge. Det är verkligen omåttligt tråkigt när hjärnan är pigg och kroppen helt paj.


En roligare nyhet är att det finns en liten intervju med mig att läsa på The Craft Lab! Jag berättar om mitt kreativa motto, snackar flow och prestationsångest, traditionellt kvinnliga uttrycksformer, varför jag aldrig använder ordet ’pyssel’ med mera. Spana in det!


Kan inte ni tipsa om era favoritbloggar för stunden? Har ni nåt nytt bloggcrush liksom? Mina käraste just nu är Denises, Emilias och Theas bloggar, ord, bilder och kanske framför allt själar. Så spännande personer med så mycket att berätta. Kolla in dem om ni också har tråkigt (eller behöver en paus från allt annat)!


Här är lite bilder från i lördags, när jag var hemma hos mina föräldrar och bara kände av den annalkande förkylningen som ett lätt huttrande. Tomatplantan fick mamma av mig tidigare i somras och den har verkligen trivts i hennes växthus.


Och den här aubergindrömmen vill jag måla av så fin som den är!


Hur står ni er själva? Har ni undsluppit höstsnuvan eller är ni lika eländiga som jag?

8 Comments
 • Wilda

  18 september, 2017 at 19:51 Svara

  Åh krya på dig! Så fin intervju <333 Och för att svara på frågan så är ju en fördel med fibromyalgi att en inte verkar bli sådär förkylningssjuk som alla andra eftersom när en har den sjukdomen. Det är väl lite som att gå runt med en konstant influensakänsla i kroppen, men i dessa tider känns det ju helt okej att slippa höstförkylningen. Däremot gör det ganska ont i kroppen med väderskiftningarna så det är ju inte lika kul… Idag har jag dock njutit av höstluft och kattungegos hos en vän, så då känns livet väldigt enkelt och snällt. Hoppas verkligen det går över fort för dig, fina!

  • Alicia Sivert

   23 september, 2017 at 15:59 Svara

   Men HU för permanenta flunsakänslor. Den beskrivningen var verkligen talande för en sjukdom som annars är så svår för människor att förstå. Ta hand om dig, Wilda! Kattungegos låter som bästa medicinen, jag ordinerar mer av den ;)

 • Denise

  15 september, 2017 at 22:28 Svara

  <3<3<3<3<3

 • Linnéa

  14 september, 2017 at 14:00 Svara

  Fy för förkylningar alltså! Har varit förkyld i två veckor och det har äntligen börjat lätta lite :/

  • Alicia Sivert

   16 september, 2017 at 15:44 Svara

   Näää så vidrigt! Nu har denna hållit i sig i sju dagar och jag håller på att bli knäpp! Lider med dig som är inne på det dubbla :( Ta hand om dig, jag hoppas du kan vila ordentligt så det blir lååångt till nästa återfall!

 • Helga

  14 september, 2017 at 09:45 Svara

  Krya på dig! Jag är lite snuvig men jämfört med pmsen jag hade igår är snuvan ingenting! Så helt ok dag idag 😃 plus att min man ska hämta indiskt på vägen hem så det blir indisk vego-bonanza! Och min bästa kompis ska äta med oss 😊 okej ångrar mig det är en riktigt najs dag! 😁😉

  • Alicia Sivert

   16 september, 2017 at 15:43 Svara

   Haha så bra vändning! <3 Tack, krya på dig du också!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.