so many things I would have done, but clouds got in my way

Sydde fast en tappad knapp på min vårjacka. Tänkte lite som så, att kan det inte få vara april nu?

aliciasivert alicia sivertsson grön jacka knappar knapp button green jacket kavaj blommor blomma flower flowers

rubrik ur BOTH SIDES NOW av JONI MITCHELL
2 Comments
  • Anonym

    4 februari, 2011 at 13:19 Svara

    så himla fin blogg du har.

  • Malin

    4 februari, 2011 at 12:32 Svara

    Vilken fin jacka du har. Jag ÄLSKAR färgen på den! :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.