so vile the neighbours complain

Jag har äntligen hittat ett kreativt sätt att ge utlopp för min morbida humor:

of course she had heard of you i repetedly told her not to cry i want you but i can not hope oh! i am sure that the time for me to love is very little and did not wish to favour her, aliciasivert, alicia sivertsson, blackout poem, poem, macabre, morbid, love, black and white, poetry, poesi, överstrykningspoesi, makaber, svartvitt, sherlock holmes
Blackout poems.

i must look at you who fill me with a certain horror so vile the neighbours complain poor hidden lady I should fear her freedom, aliciasivert, alicia sivertsson, blackout poem, poem, macabre, morbid, love, black and white, poetry, poesi, överstrykningspoesi, makaber, svartvitt, sherlock holmes

Bägge är gjorda medelst boksidor ur Sherlock Holmes – the Complete Illustrated Short Stories av Arthur Conan Doyle och en kalligrafipenna (3,5) av sämre kvalitet.

7 Comments
 • Regnboge

  20 maj, 2012 at 14:21 Svara

  Åh, det siste var verkeleg bra!

 • Alicia Sivert

  10 maj, 2012 at 21:07 Svara

  Hej allihopa och tack för uppskattningen! Jag känner att det här passar mig så himla bra och det är både lättare och svårare än jag trott. Kommer göra många fler i framtiden.

  Personligen har jag aldrig haft särskilt svårt för att våldföra mig på böcker, men jag vet att många andra tycker det är lite knepigt. Om det gör saken lättare så kan man göra som jag gjorde – skapa ett hollow book case av pärmarna och spara alla bladen till blackout poems. Då har man i alla fall utnyttjat all möjlig potential i en gammal dammig dubblett!

  Lycka till med poesin godvänner.

 • Isabelle

  10 maj, 2012 at 20:56 Svara

  så himla bra! och lite busigt, jag tror inte jag vågar ge mig på att kladda i böcker även om hela skapa-nytt-av-gammalt-idéen är lovely.

 • saudade

  10 maj, 2012 at 15:36 Svara

  åh vad bra! perfekt göra för vilken coelhobok som helst som bara dammar i skåpet ändå.

 • sxbhjknjk

  10 maj, 2012 at 11:16 Svara

  Påminner mig lite om Fitter Happier.

 • Camilla Bergvall

  10 maj, 2012 at 05:18 Svara

  Åh, sånt här vill jag också göra!

 • Cissi

  9 maj, 2012 at 21:37 Svara

  detta är fantastiskt.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.