som att fylla år

De senaste dagarna har det dimpt ner ovärderliga skatter i brevlådan. Först kom Seabiscuit och igår anlände Brokeback Mountain i sällskap med ett väldigt kort men väldigt fint brev från Miriam, komplett med Zodiac-referenser och bifogad bild av henne, mig, våra hundar och en klonad Jake. Ljuvligt! Seabiscuit och Brokeback är två av mina favoritfilmer och de förtjänade att finnas i filmhyllan i bättre upplaga än som VHS respektive inspelning – så nu står de där och jag längtar efter första bästa regniga ensamdag då jag kan se på sistnämnda och gråta ögonen ur mig.
’Cause I’m a sucker for a fellow in a cowboy hat.

2 Comments
 • Emilie

  20 juni, 2010 at 19:22 Svara

  Vad fint med genomtänkta presenter! :) Sådant blir man alltid glad för. Seabiscuit vill jag hemskt gärna se någon dag, det var alldeles för längsedan!

  Apropå presenter, den fina bilden på Stortorget jag fick av dig hänger uppe på min vägg tillsammans med de andra små :) Jag blir glad varje gång jag tittar på dem. Bilder från stans finaste butik!

 • Malin

  20 juni, 2010 at 16:23 Svara

  fint fint! det är härligt på något sätt att köpa filmer faktist. det är roligt att ha! förresten såg jag ett beatles-linne på H&M idag och tänkte lite på dig. det var fyra, fina porträtt på framsidan, ganska fint.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.