something to

Ögonblicket när man 20 dagar efter premiären, som en blixt från klar himmel, inser att vad Agent Coulson menar när han utan att fullfölja meningen säger

”This was never gonna work out if they didn’t have something to…”

menar han ”something to AVENGE”!

Så himla självklart och briljant. Jag vet inte om alla andra fattade detta vid första biobesöket, men för mig var det en senare insikt som liksom gav filmen ytterligare en dimension utöver de tre den redan visas i.

The Avengers: En flera veckor lång upplevelse.

aliciasivert, alicia sivertsson, spider-man, spindelmannen, the hulk, hulken, limited edition dvd box set, film, movie
Se bilden som en bonus. Den föreställer vitrinskåpet med min Spider-Man Deluxe Trilogy Limited Edition 6 Disc Set och The Hulk Limited Edition DVD Box Set med trippel-dvd, ett häfte med production notes och ett med scen #84 tolkat av fyra olika konstnärer samt tio storyboard artwork prints och första serien i nytryck. Hulken kom på posten från England igår och jag ville bara så väldigt gärna visa.

Från verkligheten intet nytt.

2 Comments
  • Riley

    20 maj, 2012 at 21:35 Svara

    Jag viskade ordet i vördnad och sorg i realtid under upplevelsen. Innan jag blev lite ledsen och arg på älskningen. (Men du vet, "he's adopted") Son of Coul borde få en egen film. Hjälte. Ja.

  • Jos

    19 maj, 2012 at 17:02 Svara

    Härligt!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.