summer’s here and the time is right

Jobbade fjorton timmar och stämplade ut klockan tolv. Botade huvudvärken med ett par glas vin på festvåningen innan vi lämnade Skansen för att se soluppgången från taket på en kollegas båt. Vill minnas att kaptenen föll överbord framemot halv fem och att någon simmade över från kajen mitt emot. Tror det där med spontana firanden är de allra bästa. Glad midsommar govänner.

rubrik ur RACING IN THE STREET av BRUCE SPRINGSTEEN
4 Comments
 • Lena

  27 juni, 2011 at 18:36 Svara

  Det där låter som en underbar midsommar!

  Dags för lite fotografering snart?

 • Adina

  27 juni, 2011 at 14:18 Svara

  Glad midsommar på dig med! :)

 • Matilda

  26 juni, 2011 at 19:57 Svara

  (Svar)
  Halsbandet måste du ju använda, det är ju så fint! Fast jag vara likadan med mina favoritsmycken ibland, när de ligger hemma i smyckesskrinet vet man att de är i tryggt förvar liksom.

  Och angående porslinssmyckena; jag slipar med en diamanttrumslip på ett multiverktyg. Enklast är att köpa en liten diamantslip på Clas Ohlson (http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=163204818, så ser den ut!) och montera på en vanlig borrmaskin även om det är lite otympligt att hålla i. Använder man en vanlig trumslip med typ sandpapper på så slits de ut innan man är klar så diamantslip är mer eller mindre ett måste. Samma sak om man ska borra så är det diamantborr som gäller, och det är viktigt att man håller föremålet under vatten medan man borrar, annars spricker det lätt. Tror det handlar om att det blir för varmt, har jag för mig att jag läste någonstans, så egentligen borde man kanske kyla det medan man slipar också men än så länge har det fungerat bra för mig utan att göra det. Än har jag inte haft tid att göra klart mitt smycke dock, men sommaren är lång :) Och ja, visst är det himla praktiskt att kunna återanvända porslinet, så kanske man inte sörjer lika mycket när det går sönder. Även om jag blev jätteledsen när jag såg att just den tallriken var sönder, för den var så himla fin!

 • Nadja

  25 juni, 2011 at 14:35 Svara

  Åh tack snälla! Vad glad jag blir.
  Intressant blogg förresten, hit tittar jag nog in igen :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.