summer’s here and the time is right, we’re going racing in the street

Nu, mina vänner, tar jag sommarlov. Jag har schemalagt ett par inlägg med tips om andra saligheter ni kan ägna er åt under min frånvaro. Men på det stora hela blir här ganska stillastående ett tag. Tills vi hörs igen önskar jag er en glad sommar, mycket inspiration, passion och ett välsmakande trekaffe.

Adjöken.

aliciasivert, alicia sivertsson, poppy, flower, flowers, garden, blossom, nature, trädgård, valmo, blommor, blomma, växtlighet, natur, rabatt, sommar

rubrik ur RACING IN THE STREETS av BRUCE SPRINGSTEEN
3 Comments
 • F

  27 juni, 2012 at 17:52 Svara

  fint.

 • helly

  25 juni, 2012 at 13:39 Svara

  Ja just det, glad sommar förresten! Hoppas din blir alldeles ypperlig!

 • helly

  25 juni, 2012 at 13:38 Svara

  SV: Måla röda stolar till vita, det är ett riktigt hästjobb det. Och de blev ju finfina! Iaf på håll, charmigt eller hur var det?! =)
  Och tack för Acce-peppen, han var allt en riktigt fin häst han!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.