the sun is up, the world is flat

Hej, jag tänkte vara lite mindre pretantiös och intressant och berätta vad jag gjort på sistone istället för att överanalysera saker och bomba med bilder. Sedan senaste uppdateringen-i-punktform har jag bland annat:

o Druckit fem koppar kaffe och tre glas Baileys hos Hanna, ätit tre muffins och gått en långpromenad under vilken vi inte mötte några mörka mystiska mycket stiliga främlingar med stora maskulina hundar och en doktorsexamen och goda värderingar och superkrafter.
o Gått på superdisco i min Iron Man-tröja och sjungit I WOULD WALK FIVE HUNDRED MILES AND I WOULD WALK FIVE HUNDRED MORE.
o Firat mamma 51 och mormor 75 två ggr.
o Passat grannpojkarna fyra gånger och spelat bandy, läst sagor, kört med bilar, grävt i sandlådan, gungat, tittat på pappas gräsklippare, blåst på bulor, blåst på klämda fingrar, kört racervagnen och torkat snor.
o Haft planeringsmöte med riktigt fika.
o Gått på spa på Hässelby Slott och fått frans- och brynfärgning som inte gav något resultat alls.
o Ätit thaiwok i kvällssolen med Martin, Mattias och Hanna.
o Sett på Bröderna Lejonhjärta med Martin, Mattias, Hanna, Lucas, Lo och Lindis.
o Sett på Iron Man med Martin, Mattias och Lindis.
o Lärt mig skillnaden mellan en kvinnlig och en manlig scartsladd.
o Fått ett urfint vykort från Nya Zeeland!
o Sett Melody Gardot på China Teatern (det kanske jag analyserar senare i alla fall).
o Pratat bort alla mina pengar i utrikessamtal med Skåne och Småland.
o Sällskapat i stan med Carolina när hon förbrukat pengar och sällskapat vidare hemma hos mig.
o Bokat premiärbiljetter till Iron Man 2!!!

Nu ska jag hämta lillebror-T och sen ska jag hämta grannbarnen och ikväll bär det av in till el Stockholmo för action, explosioner, superkrafter och Världens Vackraste Karl!

Jag har förresten också funderat över om man börjar ställa för höga krav på manfolket när man tycker de ska ha superkrafter och en arc reactor över hjärtat för att vara intressanta. Men varför skulle man nöja sig med mindre?

rubrik ur HOIST THAT RAG av TOM WAITS
5 Comments
 • Hanna

  29 april, 2010 at 09:21 Svara

  För höga krav? Skitsnack! Jag är övertygad om att det finns tusentals intelligenta och vackra män med superkrafter och akademisk utbildning och hund och får-mig-att-skratta-tills-jag-dör-humor och tjock plånbok och STORT hjärta.

  Eller?

 • Mimmmmi

  28 april, 2010 at 19:26 Svara

  ahaa där ser man! Jag har faktiskt inte riktigt koll på hur/vart rosendalsvärdshus ligger.. shame on me. Men kul att du gillar det, då får du ta å komma förbi någon gång när jag jobbar och säga hej! :D

  verkar som du har haft mycket filmkvällar, mysigt! =) Samma gäng också, värsta filmsällskapet!

 • Elin

  28 april, 2010 at 16:31 Svara

  HA! Du skulle ha tagit med mig på discot. Åh. Jag älskar ju 500 miles! Och thaiwok.. och Bröderna Lejonhjärta..

  SV: Mh, man tackar. Jag ville inte riktigt att det kulle se ut som en "vanlig" blogg heller.. Det klassiska headern, låånga menyn osv. Kryptisk som jag är så vill jag inte ha folk rotandes i mitt gamla arkiv. Men det finns ett sätt man kan fucka systemet på! (Alla inlägg ligger i samma kategori.. Tryck bara på Bananahammock så kommer dem upp)

 • Malin

  28 april, 2010 at 12:09 Svara

  Du är för skön! Låter som du har haft mycket roligt för dig i alla fall :) Haha, kommentars-funktionen verkar faktist hänga sig för ett par… men en av dem har nog inte så stor koll, så det kan mkt väl bero på personen! hahaha. Nu är staven ute, det gick bra, men det kommer kännas väldigt lustigt sen.. hehe. Förresten, jag har nog missat charmen med Iron Man?!

 • Emilie

  28 april, 2010 at 10:59 Svara

  Jaaa, vad glad jag blir att vykortet kom fram och inte hamnade på villovägar! :) Det bästa hade ju varit om det kommit fram som en välkommen-hem-present men man kan ju inte alltid få som man vill.
  Uppdatering är punktform är jätteskönt att skriva och faktiskt underhållande att läsa också :) Fast man vill alltid läsa mer än vad som får plats i några få meningar.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.