tack tack tack

Vill bara tacka för alla samtal, sms, gästboksinlägg på facebook, mail, finurligheter, dedikerade blogginlägg, oanmälda påhälsningar och allmänt fint formulerade gratulationer jag fick igår!
Födelsedagen firades i all stillsamhet med familjen, mormor, morfar och farmor på fika. Jag fick ingen hund, häst eller Jake Gyllenhaal, men är ganska nöjd ändå.

Så hur känns det? Ganska precis som i förrgår, fast lite gladare blir man av saker som det här och ”jag är ute och kör bil, jag kommer och kramar dig om tre minuter!” (-Martin).

Vad fick jag? En MP3 (Creative), pengar, biljett till Lisa Ekdahl i december, musik med Melody Gardot, Harry Potter-filmen, Scrubs och tre pokémonkort.

Annars gick dagen åt till plugg och ont i magen, men det sistnämnda berodde till stor del på för mycket tårta, så jag ska inte klaga!

5 Comments
 • m

  27 november, 2009 at 18:53 Svara

  fantastisk länk på jake förresten xD jag kan inte fatta att jag int hade någon aning om att harry potter-filmen kommit ut!

 • Mimmmi

  25 november, 2009 at 17:46 Svara

  låter som om du hade en bra födelsedag! =D kram på dig

 • m

  25 november, 2009 at 10:59 Svara

  jag skäms över mig själv som inte skänkt några gratulationer till dig som är så himla bra och fantastisk mot mig. jag vet inte vad jag ska skylla på, behandlingshem eller dålig vän. grattis i efterskott hursomhelst <3

 • Emilie

  25 november, 2009 at 02:41 Svara

  Åh, grattis Alicia! Förlåt så hemskt mycket att jag inte prickade in mitt grattis på rätt dag. Jag tänkte på dig för några dagar sedan att jag INTE skulle glömma att logga in för att gratta dig, men se, det gjorde jag minsann ändå :/
  Njut av det svalare sverige, jag svettas ihjäl här borta i Australien. En kall vindpust då och då skulle göra susen!
  Många pussar och kramar och fler gratulationer!

 • elin

  24 november, 2009 at 20:35 Svara

  JAG TÄNKTE skriva ett grattis sms! Men hade jag ditt nummer? NAAJ

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.