TACK

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, tack, thank you

Tack till er som tittar in här
varje dag eller en gång i veckan eller bara ibland!

Tack till er som peppar och hejar på från hela landet
ni ger mig så mycket kraft!

Tack till er som kommenterar
ni gör tiden och arbetet värd varenda minut!

Tack till er som like:ar
mina inlägg, mina länkar, mina bilder!

Tack till er som säger hej på stan,
Kantarellna och du i insläppet på bion!
Jag sprängs av lycka och flyger i flera timmar.

Tack till alla er som kom i helgen,
på konsthantverksdagen, på föreläsningen, på workshopen!

Tack vare var och en av er kommer jag lite närmare mina drömmar. Varje gång ni trycker like får jag lite större spridning, når ut till någon ny person, kanske en framtida samarbetspartner, kund eller uppdragsgivare, får lite bättre uppslutning på mina evenemang, får någon ny person att sluta säga ”pyssel”. Varje gång ni trycker like kommer jag lite närmare mina mål och allt det jag kämpar för. Ni sprider mig dit jag kan göra skillnad, och ni peppar mig att fortsätta när det går trögt.

Jag är tacksam för varenda liten tumme upp för den gör, verkligen, skillnad i mitt liv.

Så TACK! Oändligt innerligt tack!

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, tack, thank you

15 Comments
 • My

  24 november, 2015 at 21:21 Svara

  fint<3 Tack för att du är så bra på att sprida en peppig känsla över internetet :)

 • Borgmästaren

  20 november, 2015 at 22:36 Svara

  Tack själv! Och så roligt att det gick bra på folkuniversitetet! Verkar toppen att döma av bild och text. Roligt! Ang ordet pyssel – tycker det är bra att uppgradera det men har själv lite svårt att böja det. OK att pysslare är maker, men vad blir ett pyssel och att pyssla? A make, ett alster, ett verk respektive jag made? Man kan ju säga exakt vad man gör t ex virkade, målade men ibland vill man ha ett samlingsverb. Bra substitut saknas. Tar gärna emot lösningsförslag på denna språkliga klurighet.

  • Alicia Sivert

   21 november, 2015 at 07:40 Svara

   Bra reflektion! Inledningsvis letade vi efter ett ersättande ord (vilket mycket riktigt är svårhittat) men kom fram till att en sällan har nytta av att klumpa ihop allt vad en gör. I de situationerna jag ändå behöver det använder jag ordet "alster" :)

 • Wilda

  19 november, 2015 at 13:31 Svara

  Tack själv för pepp och uppmuntran! Och för allt fint du delar med dig av till oss som läser. Det märks att du lägger stort värde i din blogg. Jag omfamnas alltid av den mysiga och varma atmosfären när jag kikar in här.

 • Jess

  18 november, 2015 at 20:15 Svara

  Tack till dig för att du finns, syns och inspirerar <3 Är så glad att jag tack vare MM hittade hit, älskar allt HP-nörderi, den fantastiska konst du gör och det faktum att jag tack vare dig har börjat brodera så smått.

 • Sia

  18 november, 2015 at 19:33 Svara

  Tack själv. Tittar så gärna in då och då. Har tänkt att jag ska byta ut min kategori "pyssel" till något bättre … har bara inte blivit av än … Lovar, jag ska.

  • Alicia Sivert

   20 november, 2015 at 08:33 Svara

   Hihi, det gör mig glad! Låt det ta sin tid om det behöver – ibland är det inte självklart vad nästa steg är. Men tänket ditt är rätt!

 • Teresia

  17 november, 2015 at 18:28 Svara

  Tack för all inspiration du ger! Jag tycker att det är fantastiskt att du står upp för konstformer som historiskt sett har förringats pga kvinnodominerade, och din broderikonst kan nog vara bland det finaste jag har sett! Jag har faktiskt börjat brodera lite smått igen tack vare dig, så Tack!
  Jag är tyvärr lite dålig på att kommentera ofta här, men det var jag som hälsade på dig i bioinsläppet i somras och pratade lätt osammanhängande om hur bra jag tycker att du är!

  • Alicia Sivert

   20 november, 2015 at 08:32 Svara

   ÅÅH, du gjorde mig så glad då, och du gör mig så glad nu! Fan vad fett att veta att du är med! :)

 • Helga

  17 november, 2015 at 16:38 Svara

  Tusen tummar upp! :)

 • Mikaela

  17 november, 2015 at 14:14 Svara

  Tack själv för att du delar med dig och inspirerar! <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.