take this waltz

Idag har jag medelst hornsugga och soprumsfyndad väggfärg, skalpell, silvertejp och sympatiskt sällskap på två respektive fyra ben kreerat ytskiktskonst på ett köksbord, druckit eftermiddagskaffet i en tvättstuga och blivit betagen av skurkaktiga trapphusnamn i en förort sydost om Törnrosdalen.

Jag har även förmiddagsfikat med småbarnsfamilj, utökat materialet till min ännu inte existerande tavelvägg, ärvt en koffert, samt försökt åstadkomma en topp-10-lista över Leonard Cohens bästa sånger, och slutat med en välavvägd topp-21. Den tänkte jag dela med mig av här: and I’ll yield to the flood of your beauty.

It’s yours now, it’s all that there is.

playlisttitel, citat och rubrik ur TAKE THIS WALTZ av LEONARD COHEN
2 Comments
 • hanna

  25 mars, 2012 at 11:36 Svara

  åh leonard cohen! varje gång jag lyssnar på honom tänker jag att det inte finns någon bättre. fast min topplista ser lite annorlunda ut. och oftast blir jag ledsen när jag lyssnar på honom. men ändå!

  • Alicia Sivert

   25 mars, 2012 at 11:43 Svara

   Han är minsann vemodets och hopplöshetens mästare! Och mycket riktigt – finns knappast någon bättre. Vilka låtar skulle du addera/subtrahera?

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.