teaser of Alicias Hysteriskt Relevanta Verandaliv – in cinemas soon

Jag har så mycket bra grejer att visa och berätta, men tiden är helt oresonlig just nu = jag prioriterar bio, teater, kaffe i solen, långpromenader och ommöblering och var tvungen att köpa nya strumpbyxor därför att jag inte tagit mig tid tvätta. Snart tar jag sommarlov – då ska ni få se! Här är en sneak peek på vad som komma skall:


London dag 3 och 4 (= mer bilder på öl och Andreas mat).


Öppet hus på världens bästa utbildning, Levande Verkstad, vid Södra Stockholms Folkhögskola.


Bilder från Springsteenkonserten.


Pastareservage och presentation av mitt livsmotto.


Berättelsen om när vi byggde en egen ugn och brände lera.


Skatteåterbäringspresenterna i förskott.


Och såklart lite glimtar från lägenhet #13 som det nu börjar bli ordning på. Kanske ni får höra någon anekdot om köksspöket.

Plus att jag verkligen vill anta Jessicas skaparutmaning.

Snart!

1 Comment
  • Beata

    24 maj, 2013 at 06:34 Svara

    Åh, längtar!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.