2 Comments
 • carolina

  19 januari, 2010 at 20:13 Svara

  det där med champagne i diket är nog precis vad jag behöver. sen efter ett tag, kan man smålullig (eller ganska full) bestämma vart man ska och bara trampa på. man är nog ändå mest handelskraftig när man är salongsberusad. jag har det som en plan. måste bara reda ut detaljerna och kanske olja kedjan lite ..
  och får se om du kanske ska få langa en dator till mig då? det låter väl spännande?

 • Steph

  19 januari, 2010 at 15:31 Svara

  Åh, vilken fantastiskt mysig bild!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.