there were times she was a woman, oh, there were times she was just a child, and you held her in the shadows, where the raspberries grow wild

Jag utför stordåd.

Nej, inte i klass med Harry Potter-broderierna naturligtvis, men ändå på en ganska livsomvälvande nivå. Jag vill inget hellre än att dela det med er men när man leker med hela sin verklighet måste man vara lite aktsam till en början.

aliciasivert, alicia sivertsson, hängmatta, gif
Jag lovar att tala om så fort jag vet själv, och tills dess ska jag försöka vara mindre disträ och oengagerad. Känner mig som världens tröttaste och tråkigaste just nu.

rubrik ur DRESS REHEARSAL RAG av LEONARD COHEN
6 Comments
 • Sebastian

  19 juni, 2012 at 10:46 Svara

  Jag gillar dina gif-grejor. För det är väl gifar? Oerhört läckert ivf!

 • David

  10 juni, 2012 at 21:16 Svara

  åh vilken fin gif!

 • Petter

  10 juni, 2012 at 12:37 Svara

  Detta var minsann ett intressant inlägg, ödestiger teaser/cliffhanger möter rofylld (och superfin) hängmatte-GIF. Gilla!

 • Ida

  9 juni, 2012 at 18:17 Svara

  Sv: Ja, visst är muminvärlden alldeles fantastiskt bra. Själv är jag helt stormförtjust i Muminmamman som alltid är så lugn och förståndig och kommer med kloka ord. "Regn är alltid regn, det här är bara lite våtare än vanligt."

  Underbar hängmattebild!

 • Emilie

  9 juni, 2012 at 17:56 Svara

  Jag är så himla nyfiken nu!

 • marie

  9 juni, 2012 at 16:48 Svara

  Oh!!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.