there’s a bird in the chimney and a stone in my bed

uppdatering i punktform #2

o Skolan. Det är både intressant och roligt. Jag trivs i huset, med föreläsarna, med klasskamraterna och med kurslitteraturen. Problemet är att jag inte har något begrepp. Det är mycket att läsa, det rör sig om sex kapitel per vecka, och kapitlen är fyrtio sidor långa, på engelska, stora sidor, och jag vet inte hur viktigt det är att jag lär mig a l l t i n g. Om jag över huvud taget kommer att klara av det här har jag ingen aning om just nu, så jag ber att få återkomma efter första tentan.
o Hjärtat. Det har gått en oändlighet, det känns bara overkligt. Jag tänker inte lika mycket, men å andra sidan flippar jag totalt när jag blir påmind om att han fortfarande finns på riktigt. Jag är öppen för räddande armar och ett förföriskt leende från någon (lång, mörk, mystisk, chevaleresk, väldigt stilig sjöman) – testa mig.
o Hjärnan. Upp och ned. Låt mig slippa stress, motgångar, lidande i världen, mensvärk, väderomställningar och alla människor som inte älskar mig villkorslöst så ska det nog gå bra. Jag tar gärna emot pengar och ett dubbelt så långt dygn också. Och en kram och en kyss och en resa till England. OCH EN HUND.
o Inspiration. Den finns inte. Jag gör ingenting kreativt – varken målar eller ritar, fotar ingenting vettigt och skriver inget jag gillar. Den svaga längtan efter att fota analogt bland gyllene löv dämpas av min rädsla för hösten. Och jag fortsätter ha mardrömmar.
o Övrigt. Mamma har skaffat kanariefåglar som substitut för hunden jag inte har. De heter Måns-Petter och Cara Mia. De kvittrar, sjunger och är fint gula, men de har varsin grå kalufs med mittbena och ser ut som om de flugit med huvudena före in i varsin vägg. Jag skrattar högt varje gång jag ser dem.

Men
”Det finns gudskelov människor som kan och som vet
och har kunskaper och talanger och kapacitet
som räcker för att styra en hel mänsklighet
och en annan får väl bocka och tacka för det”
ur SOM DE FLESTA av ALLAN EDWALL

rubrik ur COLD COLD GROUND av TOM WAITS
6 Comments
 • Anonym

  25 januari, 2013 at 01:00 Svara

  It's appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have learn this post and if I may I wish to recommend you some interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles relating to this article. I want to learn more things approximately it!
  My sitemackeeper coupon code

 • Mimmmi

  3 september, 2009 at 21:29 Svara

  tack vännen <3 Söt du är!
  Å jag antog att det inte var Kenye West som först myntade ordet, men mer allmänbildad än så var jag inte på den punkten, men tack för upplysningen :D =)
  Mysigt med fåglar, men snart så kommer hunden. Varför kan du inte skaffa en inom en rimlig framtid? :D
  En Scout. Haha jag ska ha en lurvig pudel någon gång i mitt liv som ska heta Scout.

  Stor kram, sköt om dig!

 • LENA

  3 september, 2009 at 20:15 Svara

  Dags att fota mig lite till kanske? :)

 • Carolina

  2 september, 2009 at 19:09 Svara

  JAG VILL SE KANARIEFÅGLARNA
  sover du? för jag ringer nu, oki?

 • Johanna Rhona

  2 september, 2009 at 19:04 Svara

  I agree with all she said!

  Och i övrigt, så skriver du i alla fall saker jag gillar… :)

 • Emelie

  2 september, 2009 at 18:29 Svara

  Men jag tror att alla som känner dig vet att det ändå kommer att gå bra. Trots allt är det bara du som bestämmer det, och du klarar allt du tar dig för. Det vet jag!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.