this peeping-Tom needs a peephole and an uptempo song


rubrik ur DEPOT, DEPOT av TOM WAITS
3 Comments
 • Jossan

  17 mars, 2010 at 21:16 Svara

  Tittade lite nogrannare på bild nummer ett. Är det rosetter jag skådar hängandes i fönstret? Isåfall måste jag berätta att jag blivit rosett-mamma idag igen. Denna gången till ett par gyllene rosetter!! :'D

 • Sofia i London

  16 mars, 2010 at 19:25 Svara

  sv: Tack, och dina bilder är oxå helt otroligt fina!! kramar

 • Jossan

  16 mars, 2010 at 18:24 Svara

  Alicia du och ditt hår är så fint!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.