topp-19 sökord

Bra sökord som fört folk från Google till den här bloggen, oktober 2014 – oktober 2015:

Det senaste året verkar ni ha hittat hit via lite mindre vanvettiga sökord. Långt förbigången är den tid då folk googlade ”rädd för sjöhästar”, ”slipsen flyger” och ”gipsad arm resårbyxor” för att sen hänvisas till mig för svar, men ni lyckas fortfarande överraska och underhålla mig med jämna mellanrum. Här är senaste årets favoriter:

rart fjäderfä
after dark fågel fenix
bilder zu dementorn
tre och ett halvt dussin
lxzxx
konst krossat porslin
stickad ägghuva
gul gardin
gammal miniatyrbyrå
madicken knaprar piller
träd i kartong
visa för mig vad du går för citat
diy katt
xxunv
kan man fläta mustasch
enleveras ur opera
hatar lågtryck
lockig duva
vilken fågel heter lera

2013: januari – februari, mars – maj, juni – augusti
2012: mars – maj, maj – juli, augusti – oktober, oktober – december

6 Comments
 • wattperkilo

  10 december, 2015 at 22:09 Svara

  Hur gör man för att få sökordsstatistik? För mig står det bara "Det finns ingen statistik än. Försök igen senare.", men jag vet att folk hittat till min blogg via sökningar, så det borde finnas statistik. Måste jag aktivera nåt? Jag vill också kunna skratta gott åt konstiga sökord! :D

  • Alicia Sivert

   11 december, 2015 at 10:10 Svara

   Hm, jag har inte aktiverat något, Blogger började samla statistik direkt! Du går alltså in under statistik – trafikkällor (men det låter det ju som du gjort om du får felmeddelande). Kanske är ett ärende för Bloggers support!

 • Alicia Sivert

  13 november, 2015 at 21:10 Svara

  Jamen visst är det helt sanslöst??? Vad vill de att jag ska svara liksom? Och hahaha för "svart tuppar vita sluts" <3

 • Ruth | HungryHeart.se

  31 oktober, 2015 at 10:02 Svara

  HAHAHAHA, fantastiskt! =D Först tänkte jag skriva "vad konstiga saker folk googlar på", men sedan började jag fundera över hur vettig min egen sökhistorik ser ut. :-P
  På min blogg hamnade viss någon som sökte på "svart tuppar vita sluts". Ehm… Var det sagt att man skulle försöka anpassa sitt blogginnehåll efter vad folk är ute efter??? =D

 • Mikaela

  31 oktober, 2015 at 09:27 Svara

  Haha rart fjäderfä?? Vad är det man söker om man googlar på det?

 • Helga

  31 oktober, 2015 at 09:18 Svara

  Hahaha Madicken knaprar piller???? :P

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.