topp-6 sökord /mars – maj

Bra sökord som fört folk från Google till den här bloggen, mars – maj 2012:

gipsad arm resårbyxor
dumledsen
rädd för sjöhästar
gammal gubbe shuffle
saker man kan göra för att slippa jobbet
hari påtaer

”Saker man kan göra för att slippa jobbet” är befogad, men vadå ”gipsad arm resårbyxor”?
maj – juli, augusti – oktober

3 Comments
 • Emilie

  22 maj, 2012 at 10:24 Svara

  Vad roligt att få veta hur folk hittar dig! Hur får du fram den informationen?
  Jag önskar att jag ansträngt mig mer med att få folk att finna mig (till exempel genom att tagga bilderna vilket jag inte gjort det minsta). Jag får se det som en bättring inför framtiden och kommande resor. För det är ju faktiskt himla kul att ha läsare och inte bara skriva till tomma intet.

 • Isabelle

  21 maj, 2012 at 18:09 Svara

  tycker så mycket om sådant här! fast det tog ett tag (tills jag kom på att testa med att försöka uttala det högt) innan jag fattade vad hari påtaer syftar till haha.

 • marie

  21 maj, 2012 at 11:47 Svara

  åh, sådant här är så kul! har alltid undrat hur en får fram det?

  'rädd för sjöhästar' är nog min favorit.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.