4 Comments
 • saudade.ratata.fi

  1 mars, 2013 at 14:51 Svara

  "vad dricker mumintroll?" <3 <3 <3

  • Alicia Sivert

   4 mars, 2013 at 21:09 Svara

   Relevant fråga! Kaffe ur emaljpanna, hembränt och "saft" från fyrkantiga flaskor.

 • hille

  1 mars, 2013 at 10:31 Svara

  haha. åh. jag får aldrig några roliga nuförtiden. den roligaste på sistone är "klackspark". annars får jag nästan bara mitt eget namn med olika stavningar kombinerat med antingen "blogg" eller "la valse des monstres", även det med diverse stavningar. spännande värre.

  • Alicia Sivert

   4 mars, 2013 at 21:08 Svara

   Får mycket på mitt namn och Dumbledores också. Hemligheten är väl att kolla varje dag – så sånt som bara haft en sökning får plats i statistiken, jämfört med veckoöversikten då man bara ser de tio mest populära.

   Knäppaste är att jag fått typ tjugo träffar på "och gråtit kokat tio liter". Vad vill de?

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.