tre affischer till Harry Potter-Halloween

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, undesirable no. 1, wanted poster, efterlysning

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, have you seen this wizard, sirius black, wanted poster, efterlysning
Eftersom jag inte har någon skrivare kan jag inte printa wanted-affischer och festregler till dagens HP-Halloween. Istället satte jag mig och målade egna när jag kommit hem från jobbet inatt. Resultatet blev följande:

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, proclamation no. 98, professor dolores umbridge, undesirable no. 1, wanted poster, efterlysning, sirius black, have you seen this wizard
Sirius Black, Proclamation No. 98 och Undesirable No. 1, alla 44,5 x 35 cm.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, have you seen this wizard, sirius black, wanted poster, efterlysning
Sirius Blacks wanted-affisch. Jag målade med svart akryl på ett naturfärgat papper jag tagit från jobbet. De ligger mellan lagren med 3D-glasögon i kartongerna och jag brukar samla på mig ett par ark varje gång jag fyller på lådorna vid insläppet.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, have you seen this wizard, sirius black, wanted poster, efterlysning

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, proclamation no. 98, professor dolores umbridge,
Umbridge hade också varit i farten. Jag använde tuschpennor och en kalligrafipenna 5,0.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, proclamation no. 98, professor dolores umbridge,

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, proclamation no. 98, professor dolores umbridge,
Skrev även fel. Det ska vara ”The Inquisitorial Squad for extra credit”, men jag räddade(?) situationen med ett pilsystem.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, undesirable no. 1, wanted poster, efterlysning
Harry var ovälkommen. Jag målade med svart och vit akrylfärg, sen hällde jag morgonens avsvalnade kaffe över alltihop.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, harry potter, poster, affisch, halloween, party, painted, painting, acrylics, akrylfärg, måla, målad, målat, måleri, black and white, undesirable no. 1, wanted poster, efterlysning
Nu ska de upp på väggen, jag ska sno på mig morgonrocken och sen vankas det HP-Halloween hela dagen!

Edit: Eget festdeltagande inställt pga livsångest. Tråkig grej.

Tags:
6 Comments
 • Matilda

  7 november, 2014 at 07:54 Svara

  Men wow! Supersnygga! Är också sugen på att måla HP affischer!
  Bästa ideén någonsin att ha HP tema. Älskart.

  • Alicia Sivert

   18 februari, 2015 at 17:39 Svara

   Taaack såhär långt i efterskott! Det var roligt och jag ska definitivt göra om 'et :)

 • Olivia

  4 november, 2014 at 22:05 Svara

  åh så fin, den andra är min favorit!!

 • Jenny Olofsson

  30 oktober, 2014 at 14:31 Svara

  Åh så snyggt det blev och vad kul project! Jag brukar också ta vara på sådant papper, superbra att illustrera på :D

  • Alicia Sivert

   5 november, 2014 at 17:08 Svara

   JAA! Det känns hemskt att slänga! Men jag har en hel skrivbordslåda full så jag vet inte vad jag ska göra av allt… Bra att måla lite HP-posters då ;)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.