trying to revolutionize tomorrow

De senaste skoldagarna har vi haft fritt arbete, tid att färdigställa och landa. Harmoni och anarki. Jag bara njuter.

aliciasivert, alicia sivertsson, self portrait, självporträtt, mars, acryl, akryl, portrait, porträtt, tre kvinnor, three women, honky tonk women, hippie, peace, paint, sixties, 60's, sextiotal, 60-tal
Har ägnat tiden åt att äta Moas nybakade scones, ha kafferast mest hela tiden, lyssna på psykedelisk rock och lära känna den andra av mina tre kvinnor som jag påbörjade sent i november (ack, att få använda den frasen!).

aliciasivert, alicia sivertsson, self portrait, självporträtt, mars, acryl, akryl, portrait, porträtt, tre kvinnor, three women, honky tonk women, hippie, peace, paint, sixties, 60's, sextiotal, 60-tal, eyes, ögon
Den första blev Grace Slick fastän jag inte hade någon närmare relation till Jefferson Airplane på den tiden. Nästan kusligt med tanke på att det var de (och Hubert naturligtvis) som räddade mig ur vintermisären senare.

aliciasivert, alicia sivertsson, self portrait, självporträtt, mars, acryl, akryl, portrait, porträtt, tre kvinnor, three women, honky tonk women, hippie, peace, paint, sixties, 60's, sextiotal, 60-tal, eyes, ögon
Den andra håller på att utvecklas till Julianne Moore tycker min klasskamrat och det är en bra referens. Har haft en crush på Julianne så länge jag kan minnas.

aliciasivert, alicia sivertsson, self portrait, självporträtt, mars, acryl, akryl, portrait, porträtt, tre kvinnor, three women, honky tonk women, hippie, peace, paint, sixties, 60's, sextiotal, 60-tal
Fast de är nog jag också – bägge två. Mina olika personligheter kanske. Ödeshäxan, tanten och den hysteriska fan-girlen, ni vet. Intressant hur omedvetet egocentrerad en är.

Blir bra sugen på blått hår i vart fall.

rubrik ur SHE HAS FUNNY CARS av MARTY BALIN/JEFFERSON AIRPLANE 1967
19 Comments
 • Zinatra

  4 juni, 2013 at 12:09 Svara

  men dö så vackert!

 • Malin Aurora

  27 maj, 2013 at 14:15 Svara

  Åh jisses så vackert!

 • Vicky

  25 maj, 2013 at 15:28 Svara

  duktiga du! love it.

 • Jessica

  23 maj, 2013 at 13:25 Svara

  Det här är verkligen utomordentligt och ultimat.
  (Jag säger också krupp.)

  • Alicia Sivert

   27 maj, 2013 at 15:39 Svara

   Jag tror bestämt det är på väg att bli det! Thank you darling.

 • hille

  22 maj, 2013 at 20:03 Svara

  haha, vet inte varför jag ska krupp nu när jag tänker efter. är det något småländskt att säga så, kanske? tror att jag fått det från min farmor. eller möjligen astrid lindgren.

  • Alicia Sivert

   22 maj, 2013 at 21:16 Svara

   Jag säger också krupp! Och gallfeber. Det senare är från den svenska översättningen av Frances Hodgson Burnetts The Secret Garden. Använde det jämt när jag var runt tio år. Lillgammal och jävlig redan då.

   Glad att du får krupp!

 • hille

  22 maj, 2013 at 20:02 Svara

  detaljernaaa!! får typ krupp för att det är så fint.

 • Malin

  22 maj, 2013 at 19:06 Svara

  Du är verkligen så otroligt duktig på att måla. Så mkt känslor och egna perspektiv och så mycket historia.

 • lovisa

  22 maj, 2013 at 15:57 Svara

  Rekomenderar blått hår varmt. Doit.

 • saudade.ratata.fi

  22 maj, 2013 at 15:34 Svara

  underbart! har haft blått hår. det är en klar hit. sjöjungfrukänslan 100%.

 • Erica Bessant

  22 maj, 2013 at 07:17 Svara

  Blir bra sugen på den där röda tröjan också!

  Väl målat! Må kreativiteten och färgen flöda till slutet!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.