uncle Phil can’t live without his pills

Jag har skrivit min första tentamen. Alltid är det något. Nu vet jag hur det går till och hur frågorna utformas. Hur de rättas är en annan femma så fråga inte hur det gick. Jag lever vidare i min ovisshet.
Det har gått utför sen förra veckan. Mår pissedåligt och hostar och gnäller och har ont i varenda del av kroppen och huvudet spränger och så vidare. Ingen feber så svinflunsan är det inte, men förbannat trist likväl.
Hostmedicin, alvedon, Ricola hastabletter, varm mjölk och duntäcke. Och ett berg av böcker. Nu vet jag vad plugga är. Jag har aldrig förut upplevt detta. Att sitta från frukosten tills man går och lägger sig och bara studera. I flera dagar. Fan ta mig om det inte ger utslag på tentan. Kanarierna har varit mitt enda sällskap under veckan, och knäpp har jag blivit på köpet. Prata med fåglarna, slå näven i en dörrkarm, drömma om stigma consciousness, locus of control, konformitet och gruppolarisering är vardagsmat.

Helvete, nu kom jag på massor med grejer jag glömde skriva…

rubrik ur CEMETERY POLKA av TOM WAITS
3 Comments
 • Mimmmi

  27 september, 2009 at 22:20 Svara

  tack så mycke alicia! =D ska bli galet kul med valpen, det känns verkligen rätt! Förhoppningsvis blir detta en vändpunkt – det känns som det!

  tycker synd om dig stackare som fortfarande är sjuk. Men jag vet hur det är att plugga 24/7 – ett helvete. Till slut har man läst så mkt att ingenting nytt går in liksom.

  hihi sitter å pratar med fåglarna, ja passa dig nu så du inte utvecklas till att bli en fågeltant hihii.

  stor kram på dig, älskar att följa din blogg btw :D

 • carolina

  25 september, 2009 at 21:57 Svara

  INGA HÖGA KRAV
  första tentan, du SKA bli glad för godkänt

 • Emilie

  25 september, 2009 at 18:33 Svara

  Grattis till att du blivit en erfarenhet rikare! ;) Nu får vi hoppas att allt gick vägen. Jag lääängtar tills vi ses nästa lördag! Guuud vad kul det ska bli! Och då måste vi träffas, även om vi har svinis båda två. Därmed basta.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.