unsere Mütter, unsere Väter

Den satte sig under skinnet ett par minuter inpå första avsnittet. Efter att ha avverkat tredje delen har jag ont i hela min själ. I 29 dagar till kan en se Krigets unga hjärtan på SVT Play.

aliciasivert, alicia sivertsson, unsere mütter, unsere väter, garn, tarn, virka, crochet, film, serie
Tips: Gör det.

3 Comments
  • Siri

    21 juni, 2013 at 10:31 Svara

    ÅHH, jag har inte sett sista delen än! Storgrät tills tårarna tog slut när jag såg andra avsnittet, bra att de visar det hela ut tysklands eget perspektiv istället för att det är tyskarna som är fiender. Kram och ha en fantastisk midsommar!

  • hille

    19 juni, 2013 at 12:33 Svara

    såg sista delen på tv igår och är himlans sugen på att se resten nu!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.