uppdatering i punktform #4

Sen jag kom hem från merrie olde England har jag bland annat:
o Invigt cykelsäsongen.
o Ridit min elsklingshest Peter Pan för världens bästa ridlärare för sista gången.
o Gått på Dramatens uppsättning av Jane Eyre och tyvärr konstaterat att den varit komplett värdelös om det inte vore för Michael Nyqvist.
o Sett Iron Man och The Boat That Rocked igen.
o Sett Milk för första gången – rekommenderas!
o Levt i anarki med vin och whisky i kriminalitetens Kallhäll.
o Gått en tvåtimmarspromenad med Lucas och tre tvåtimmarspromenader med Carolina, vilka bjudit på villahusområdesthriller med vilda djur, sekter och mord samt överträdande av privat mark.
o Solat på Carolinas balkong och fått antydan till linnebränna!
o Inte ätit socker (mer om det senare).

Och så har det hänt en så förträffligt fin sak att den förtjänar mer än en punkt i en lista. Ni kanske kommer ihåg min livskamrat och ständiga följeslagare – sir Colin? Om inte är han en porslinshund av gammal engelsk Beswicktyp som jag hittade på Erikshjälpen för 30 riksdaler för några år sen och som sedan dess stått på mitt fönsterbläck och spanat efter sjömän. Även om vi trivts fint med att vara bara två har det känts som om någonting fattats oss, och sedan igår är vi äntligen en hel, riktig och lycklig familj. Från Kallhäll fick nämligen Lord Byron (i förnamn George, också kallad Georgie) följa med hem, inlindad i min jacka, och står nu och för all framtid med nosen vänd mot sin kamrat sir Colin, bägge lyckligare än någonsin – och så även jag.


Sir Colin & Lord Byron

4 Comments
 • mimmi

  17 april, 2010 at 13:49 Svara

  men aww, han fick en kompis! =) Härligt! Å tack så mycket, hundtricket är faktiskt jäkligt bra. Om det inte funkar, så är killen ändå inget att ha. För killen måste gilla hundar. Punkt! =D

 • Malin

  16 april, 2010 at 07:15 Svara

  Låter som du har sysselsatt dig bra sedan du kom hem! Lord Byron var ju så fin, och Colin också! (tror inte jag har sett honom tidigare!) Tack för dina kommentarer också. Cykel har jag tyvärr ingen, den blev jag bestulen på tråkigt nog. Men jag borde nog köpa mig en ny, för att ha en egen cykel är ovärderligt. Det är frihet! Och angående djurdesign, jo, det är nog rätt så jag! ;)

  Ser fram mot att höra mer om punkten "inte ätit socker!" :) hihi!

 • Hanna

  15 april, 2010 at 20:19 Svara

  Jane Eyre har jag också sett. Jag tyckte att den var på tok för överdramatisk i början, ganska underhållande i mitten (mest Michael Nyqvists förtjänst, ja) och fruktansvärt utdragen i slutet. Scenografin var häftig, dock!

  Förövrigt måste jag kommentera det där med kriminalitetens Kallhäll (inte första gången jag läser detta skandalösa omdöme). Påhopp, much? :P

 • Bajenblomma

  15 april, 2010 at 18:21 Svara

  Åh, jag älskar filmen Milk!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.