ur en mardröm in i en annan

Jag har haft problem med sömnen nu i någon månad. Oavsett hur tidigt jag går upp om morgnarna och hur ofantligt trött jag än är om dagarna så kan jag inte somna på kvällen. Jag ligger och vrider mig till 2-3 och förbannar hela grejen, varenda natt. När jag väl somnar är det inga problem – då vill jag inget hellre än att ligga kvar för evigt.
På grund av mitt traumatiska uppvaknande imorse befarar jag att hela situationen kommer förvärras framöver. Jag väcktes nämligen ur en mardröm in i en annan:

– Alicia, alltså… Det är såhär att han måste komma in i ditt rum och fixa med elementet.
– Va..?
– Det är en karl här, han som ska byta ut oljepannan, och han måste komma in i ditt rum.
– Va!
– Ja… Jag är ledsen. Du kan gömma dig under täcket. Vi har inget vatten heller…
– VA!?
– Ja, så det går inte att tvätta sig.
– Tvätta sig..? MEN KAFFE DÅ!?

2 Comments
  • Hanna

    9 december, 2009 at 20:51 Svara

    Räkna hoppande Helge-hästar! Det kommer gå så långsamt att du somnar, garanterat.

  • Mimmmi

    9 december, 2009 at 19:29 Svara

    hahaha stackars dig! ;) Låter roligt iaf. Bra att det ordnade sig till slut iaf! =D

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.