ur min dagbok för fem år sen

2013-07-03

”Jag vill så himla gärna kyssa honom i hemlighet bakom husknuten imorgon. 
Vet inte om jag borde, eller om jag ska lugna mig till efter semesterbetänketiden.

ÄH SKIT I SÅNT BARA KÄNN!!!”

2013-07-05

”Andreas och jag höll handen i smyg hela kvällen igår, sen hånglade vi till Du ska va president. Han har heller inget mellanläge och det är så fint.”

2018-07-04

För fem år sen for jag ut till Gustavsberg för att fira en väns födelsedag. Idag firar jag och Andreas på sätt och vis också fem år tillsammans, i en lägenhet som är vår och som ligger bara några hundra meter från golvet där jag kysste honom för första gången.

Jag är så innerligt glad för att jag gick på känslan den där gången. Och för att han också gjorde det.

Jag älskar dig Andreas, tack för varje dag av de här första fem åren ❤

5 Comments
 • hanna, förbanna

  13 juli, 2018 at 13:13 Svara

  så himla fint! Grattis i efterskott! <333

 • Beatrice

  5 juli, 2018 at 19:28 Svara

  Så fint!! Jag och Eric firade fem år tillsammans i Frankrike vi, det var inte heller fy skam. Så fint med kärlek <3

  • Alicia Sivert

   8 juli, 2018 at 08:01 Svara

   Perfekt ju! Grattis och bra jobbat till er också <3

 • Linnéa

  5 juli, 2018 at 08:00 Svara

  Grattis till er båda på femårsdagn! Känner så väl igen de känslor du beskriver, fast jag upplevde mina för snart ett år sedan :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.