vårdcentral blues

Började dagen med lite uppiggande åderlåtning. Lämnade efter mig sju enheter blod och fick leda cykeln hem. Mycket ståhej innan frukostkaffet.

Jag går och hoppas lite att de ska hitta någon otäck köttätande bakterie i mig som kan utplånas med kuckelimuck och sen blir allting bra. Är så innerligt utled på knävärk och benhinnevärk och underarmsvärk och den stora melankoli som följer med alltsamman.

Sjukgymnastiken har i alla fall givit mig svällande biceps. Ser imponerande ut i t-shirt.

4 Comments
 • marie

  22 april, 2012 at 15:05 Svara

  Du har blivit utmanad av mig i 11-frågor-leken! Hoppas du vill vara med, puss!

 • Lisa

  21 april, 2012 at 22:10 Svara

  kram på dig.

 • Ida

  20 april, 2012 at 11:18 Svara

  Nä eller hur, håller med dig. Jag är lite dubbelmoralig, är egentligen emot att bära skinn, eller i alla fall att köpa det nytt, men jag resonerar att hellre ett fåtal riktiga grejer än typ 100 plastväskor… De går ju ändå sönder med en gång. Blö.

 • Petter

  19 april, 2012 at 16:48 Svara

  Jaa Tove är alla tiders! Pappan och Havet var lite mer komplex än vad jag hade trott, vilket var en fin överraskning. Jag tyckte verkligen om den!

  Ah så fint att höra, precis det där att dröja sig kvar och upptäcka nya saker var det jag hoppades uppnå med den bilden. Tack du!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.