vårjuveler

Jag vet att det bara är mars och att det fortfarande är ruskigt kallt om kvällarna men om dagarna känns det verkligen som att det är vår nu. Jag har gått all in med sneakers och solgul kjol, hängt in den gröna yllerocken i garderoben och köpt två fantastiskt fina vårbroscher. Jag måste visa er!

aliciasivert, Naomi Heulwen, jewellry, robin, rabbit, rödhake, kanin
De är gjorda av Naomi Heulwen, som jag hittade på Instagram för ett tag sen och vars smådjur jag blev helt förälskad i. Hon målar på krympplast och behandlar den med harts så att den får en glansig tjockare yta. Jag köpte en rödhake och en kanin via hennes Etsy shop men hade kunnat klicka hem hela lagret – alltså fina grejer. Kolla även hennes tumblr.

aliciasivert, Naomi Heulwen, jewellry, rabbit, kanin
Kaninen har jag satt på min ytterrock.

aliciasivert, Naomi Heulwen, jewellry, robin, rödhake, stig lindberg, berså, smycke, halsband, hänge, kanin, silver, catrin, garderobsbutiken
Till broscherna har jag en silverkanin jag hittat på Stadsmissionen vid Fridhemsplan eller Stig Lindberg-lövet ur serien Berså som är utskuret och omgjort till smycke. Jag köpte det för en massa år sen av Catrin och drev sidan Garderobsbutiken men som nu verkar ha flyttat. Bland andra Ecomuffin, Polichinelle och Kafferepet har tidigare skrivit om henne. Någon som vet var hon finns nu? men numera flyttat verksamheten till Andra Augusi!

8 Comments
 • hille

  15 mars, 2015 at 17:32 Svara

  WAH VAD FINA. Hur tusan lyckas hon med den där färgläggningen alltså?? Har försökt med copic markers men det flyter liksom bara ut. SKILLSSS

  • Alicia Sivert

   17 mars, 2015 at 13:22 Svara

   Jag har ingen aning!!! Har aldrig provat att måla på krympplast så jag vet inte hur svårt det är tekniskt men oavsett underlag är hon ju liksom så himla duktig <3

 • Vicky

  14 mars, 2015 at 19:10 Svara

  alltså!!! folks kreativitet. är kär. rödhaken är _en dröm_.

 • Miranda Smedberg

  14 mars, 2015 at 17:27 Svara

  ÅH vad fina broscher!!! Och Jaaa, jag vet vart hon som gör smyckena finns! Hon heter andraaugusti på instagram :)

  tack snälla du också för din fina kommentar, den gjorde mig glad! :) Ha en fin kväll!

  • Alicia Sivert

   14 mars, 2015 at 18:43 Svara

   Åh, TACK! Nu kan jag länka ordentligt :)

   Tack och detsamma!

 • Thea Holmqvist

  14 mars, 2015 at 15:02 Svara

  SERIÖST VAD FINA, herregud. Åh, vågar jag kolla in hennes lager?

  sv; Men alltså JA, det är ju ca omöjligt nästan. Framför allt pga att en ju "inte ska gilla sig själv pga det är drygt/arrogant/stöddigt/whatever". Supersvårt att skriva något bra om en själv när samhället lär en att inte lyfta sig själv på det sättet. Och – precis som du säger – hur kan ett a4 spegla ens inre?

  SÅ kul att du fick inspiration dock, blev himla glad för det. Kram <3

  • Alicia Sivert

   14 mars, 2015 at 18:44 Svara

   GÖRE BARA!! Helt sanslöst mycket bra. Blev väldigt sugen på att prova krympplast om inte annat.

   Exaaakt! Åh, så himla jobbigt. Men alltså fick verkligen pepp av dig. Fixat nytt CV-foto så nu är det bara resten kvar ;) Lycka till och tack för hjälpen!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.