vatten är bra

Världens mest överskattade dag blev igår ganska icke-överskattad. Kanske är det en bra förutsättning att vara otaggad för kvällen kom att innehålla både äventyr uppför och nedför snötäckt berg, fylla av det djupare slaget, snö och glitter i håret, slagsmål, Springsteen-citat, två frierier, massor med pladder om ämnen jag glömt, återseende av gamla vapendragare och råkande av nya bekantskaper, samt rödvin, vitt vin, mousserande vin och öl.
Min obetalbara förmåga att inte bli bakfull visade sig emellertid ha passerat bäst-före-datumet. Sedan jag vaknade och kom upp (vid 14-tiden) har jag velat dö, något som dessvärre inte kom på fråga då jag, så snart jag spytt, somnat i badkaret, spytt igen och satt på mig en klänning, skulle på släktmiddag hos mormor och morfar (vilket jag visserligen skattade som ganska jämförligt med att dö).
Jag överlevde och kände mig lite bättre framemot halv sju när det var dags att äta. Annars låg jag mest halvdäckad på golvet ihop med älsklingshunden medan mina föräldrar undrade vad de gjort för misstag och moster serverade mer vatten.
Nu förtränger jag år 2009 och välkomnar det nya decenniet.

4 Comments
 • Jossan

  2 januari, 2010 at 00:36 Svara

  Åh, tusen tack för det fina utlåtandet!
  Hahahah, ooops! Jag tycker vi inför en sorts policy; Alla glassar ska äga rätten till ett eget tilltalsnamn! Varför inte döpa Magnum till Magnus, liksom?

  Varmt tack och detsamma!
  Förresten ska hostmedicin vara bra mot baksmälla!;)

 • Mimmmi

  1 januari, 2010 at 23:08 Svara

  haha underbart alicia! kul att det blev roligt. Brukar bli så när kvällen är oplanerad. Vaknade upp i badkaret? som keesha? (tik tok låten) :P

  Gott nytt år på dig, stor kram!

 • Lena s

  1 januari, 2010 at 22:57 Svara

  Niiiice. Låter fruktansvärt, men är kanske ett ordentligt avslut på ett år du inte verkar ha gillat så värst mycket ändå. Själv var jag hemma hos föräldrarna, sjuk och således väldigt nöjd med att bara ligga i soffan och se fyrverkerier skymta utanför fönstret. Vi ses på eftermiddagsföreläsningarna? Kram!

 • Camilla

  1 januari, 2010 at 22:48 Svara

  Jaaa. Åhh du vore så fin i den tror jag nog allt! Spring till Beyond Retro innan den hinner försvinna! Bara 369 riksdaler tror jag om jag inte minns fel. :DD

  Haha åh. Gör det! :'D PONEY HERE WE COME.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.