”vi kan ju hobbyboka om du vill asså”

Efter ett mer hysteriskt än strukturerat planeringsmöte med min co-chief/partner in crime/comrade in arms samt de glada gossarna i Programgruppen ser det ut att bli scoutläger i alla fall (’i alla fall’ syftat på det faktum att jag utgör femtio procent lägerchefsposition och med såna siffror kan ju vad som helst hända). Eventuellt att det blir dansläger eller kristet nudistläger i brist på bättre alternativ, eventuellt att hela budgetutfallet rubbas av Lucas hypotesiska frånvaro och eventuellt att jag kommer bli vansinnig om jag ska lajka varenda käft som attendar facebookeventet, men till Vässarö ska vi och lägerbrev 2 kommer ut i nästa vecka (är det sagt på bloggen måste det hända).

Kanske dags att starta en lägerblogg också. Det är ju ändå de gamla redaktionsrävarna, undertecknad och press-Henning, som sitter på maktens tron den här gången.

aliciasivert alicia sivertsson scouting scout lägerbål camp fire lake water sjö vatten

TAGGA RÅ!

rubrik av MARTIN
No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.