we don’t need no education?

Livet är ett sånt djävulskt litet äventyr, som först känns som en oändlig transportsträcka längs raka vägar och på stilla vatten, och man får skörbjugg av uttråkning och vitaminbrist och jobbar tills lederna värker och man glömmer bort vad ens familjemedlemmar och vänner heter för man träffas så sällan och bloggen ska vi inte ens tala om. Sen BANG får man en skylt i huvudet och har hjärnskakning och när man som bäst ligger i fosterställning på golvet och ynkar ringer de från den där folkhögskolan och säger att BANG ”jag vet att terminen har pågått i tre veckor, men vill du hoppa på nu ändå?” och man har lite svårt att fokusera genom töcknet men vet på något vis att om inte jag gör det här nu kommer jag att ångra mig i resten av mina dagar.

Det ser ut som att jag förändrar hela mitt liv lite på fredag.

Bang.

rubrik ur ANOTHER BRICK IN THE WALL av PINK FLOYD
7 Comments
 • Magda

  27 september, 2012 at 18:28 Svara

  Jag blir så himla glad av din blogg. Grattis till utbildningen!!!

 • Alicia Sivert

  23 september, 2012 at 12:45 Svara

  Darlings! Ska berätta allt – måste bara hämta mig lite.

 • Camilla Bergvall

  20 september, 2012 at 18:21 Svara

  GRATTIS <3

 • Marie

  18 september, 2012 at 22:54 Svara

  Åååh, vad spännande!!!!! Längtar dömycket tills du berättar mer!

 • Elin-Alice

  18 september, 2012 at 20:10 Svara

  Nämen, grattis!! Och nu nästan spricker jag av nyfikenhet på den där folkhögskolan. Du är bra på så himla många saker så det är ju knappt man kan gissa vad det är för inriktning på den…

 • Unga fröken Karlsson

  18 september, 2012 at 17:08 Svara

  Oj, hoppsan! Spännande, berätta mer mer mer så fort du har landat! :)

 • Jessica

  18 september, 2012 at 16:43 Svara

  Men hallå! På riktigt? GRATULERAR!
  Vad är det för folkhögskola? Berätta allt!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.