webbshop!!!


Hundra år senare och som ett litet steg i ledet mot att låta saker få växa fram istället för att försöka vänta in att de är ”helt klara” har jag, äntligen, skapat en himla webbshop! Tack till alla er som peppat, hejat på, tjatat, inspirerat och hjälpt se till att detta blir av! Jag har massor med grejer kvar jag vill lägga upp, men jag tänker att vi firar 12 annonser med en lansering, så får jag fylla på allteftersom!

Kolla kolla kolla in på: http://aliciasivert.tictail.com/!!!


Än så länge är det främst mina broderade broscher som ligger uppe, eftersom jag hamnat i ett sånt extremt inspo-flow att jag producerar fler än jag klarar av att bära själv. Såhär har jag skrivit om dem:

Handbroderi är en långsam och omsorgsfull konstform. Med mina naturmotiv vill jag uppmärksamma skönheten som finns omkring oss och bidra till en värld där vi respekterar och tar hand om naturen. Broderi är en traditionellt kvinnlig hantverksform som inte värderats eller tagits på allvar som konstnärligt uttryck. Jag vill ge tråden en lika självklar plats i konstvärlden som den målade canvasen, men också återta utrymmet i hemmet och vardagen med små hyllningar av naturen, handens förmåga och kvinnlig skaparkraft.

Hör gärna av er till alicia(snabel-a)sivertsson.se om det finns något särskilt motiv ni saknar. Det vore en dröm att få göra någons bästa house plant!


Min plan är att fylla på med originalmålningar, teckningar och broderier efter hand. Den här miniakrylmålningen av en forellbegonia ligger uppe redan nu! Jag hittade den perfekta guldramen på Myrorna och nu behöver den någonstans att hänga.


Det här får vi fira va? Hurra hurra hurra!

http://aliciasivert.tictail.com/

28 Comments
 • Linnéa

  7 maj, 2017 at 17:37 Svara

  Åh vad roligt! Heja dig :D

 • Jess

  6 maj, 2017 at 18:27 Svara

  Hurra och heja dig! Så jäkla kul :D

 • Emilia Westerström

  1 maj, 2017 at 19:01 Svara

  Så himla fina grejer Alicia! Grymt jobbat!! Heja dig!!

 • Grahnslöjd

  1 maj, 2017 at 16:52 Svara

  :)

 • denise

  1 maj, 2017 at 13:09 Svara

  TJOHOOOOOOHURRAHEJA! Det var roliga nyheter!!! <3

 • Anna

  1 maj, 2017 at 11:44 Svara

  Så roligt. Fy vad grym du är!

 • Jessica Andersdotter

  1 maj, 2017 at 09:29 Svara

  FAN VAD KUL ALICIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 • Katarina

  1 maj, 2017 at 09:29 Svara

  Vad roligt att du är igång! Hipp hipp hurra!!!

  De där bladen med hål i, jag har aldrig gillat växten i sig men broderad på svart botten tycker jag den är den superfin. Snacka om bra betyg :-)

 • Fredrikapåvinden

  1 maj, 2017 at 08:49 Svara

  Men alltså! <3<3<3 Heja, heja dig! <3 Vill ha prick allt i din webshop!

 • Jenny

  1 maj, 2017 at 07:53 Svara

  Åh vad roligt och spännande! Grattis! :D

 • Anna María

  1 maj, 2017 at 06:37 Svara

  Hurra!! Grattis och så mycket pepp!

 • Louie

  1 maj, 2017 at 06:08 Svara

  Åh vad kul!

 • New Leaf Podcast

  1 maj, 2017 at 06:01 Svara

  Hi Alicia, although I can't read any of the text, congratulations on your webshop! The different species of birds are especially cute :) – Carmen

 • Helga

  1 maj, 2017 at 05:52 Svara

  Woho! Hoppas du kommer uppdatera här lite då och då när du lägger in nya saker :)

  • Alicia Sivert

   3 maj, 2017 at 17:32 Svara

   Absolut! Såhär i början kommer det nog dyka upp lite allteftersom jag har tid att fota, skriva och räkna, men sen tänker jag att det kanske blir mer organiserade "shop updates" eller nåt. I vilket fall kommer jag spamma er :P

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.