well ya play that Tarantella, all the hounds they start to roar

aliciasivert, alicia sivertsson, combine, collage, 3d-collage, remake, återbruk, skapande, skrot, handicraft, craft, art, konst, hammer, hammare, yarn, garn, häst, horse, glass, glas, metall, metal, wood, trä, kork, levande verkstad
De senaste dagarna har jag snickrat på det bästa, knäppaste, minst användbara och mest fantastiska jag gjort. Har. Aldrig. Haft. Så. Roligt. I. Hela. Mitt. Liv.

rubrik ur TANGO TILL THEY’RE SORE av TOM WAITS, 1985
2 Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.