what if I’m the bad guy?

I samband med att jag lanserade en tändsticksask med Ron (den fjärde i min privata samling) arrangerade jag en liten tävling där vinnaren fick önska sig en egen hunk. Hanna vann och bad om en Robert Pattinsonask, något som tog mig (som inte är något Twilightfan) hyfsat hårt. Efter en del bildletande och ett hemskt obehagligt tragglande med Edward Cullen-citat fann jag till sist en halvsarkastisk kombo, skapade en ask och gav den senare till min vän och vapendragare. Här är, ännu senare, resultatet:

aliciasivert alicia sivertsson tändsticksaskar hunk robert pattinson twilight tändsticksaskshunk matches matchbox pyssel
Total anarki och graawr liksom och oh so very bad.

(Jag använde den här bilden)

rubrik ur TWILIGHT av STEPHENIE MEYER genom EDWARD CULLEN
7 Comments
 • Hanna

  3 maj, 2011 at 16:01 Svara

  Det är tur att jag har en sådan finurlig vän som förser mig med snygga karlar som sätter GLÖD på tillvaron. Yeah!

 • Linnéa

  2 maj, 2011 at 20:00 Svara

  Det är Sagostunden!

  Kolla på klippet här: http://www.youtube.com/watch?v=3x_aa0kZjMI

 • Freja

  2 maj, 2011 at 19:44 Svara

  men fint! typ bästa idén

 • Emilie

  2 maj, 2011 at 07:42 Svara

  Åh vilken fin present att få! (även om jag själv inte heller är särskilt förtjust i Pattinson). Vilken superbra kombination med bilden och citatet! Jag tror att jag ska bege mig hem till min far och skriva ut lite bilder på Ron, Alex O'loughlin och James Mcavoy jag. Så kanske det får bli pysseldags för mig med, när det finns tid. Annars önskar jag mig en sådan där av dig i julklapp! ;)
  Förresten, jag har många lediga dagar denna vecka, hoppas vi kan ses. Kramisar

 • lena s

  2 maj, 2011 at 05:44 Svara

  Hahaha Alicia! Jag förstår att du inte hade lust med Pattinson, men för alla oss som är robsessed är det ju bara underbart! Jag gjorde bilden till min skrivbordsbakgrund…..tehe. Kram på dig!

 • Malin

  2 maj, 2011 at 02:02 Svara

  Jag skickar min adress och ett fin fint brev så skickar du en med robert sheehan, ok?! ÅH jag tror jag har vårkänslor och så älskar jag dina pyssliga grejer. Blir ju helt crazy bara av att kika på bilder av honom :( :( :( :(

 • cissi

  1 maj, 2011 at 20:56 Svara

  jättefina bilder, alltså fint arrangerat.
  Har inget minne av att han säger det citatet men det var himla roligt. du är så duktig! :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.