what a way to make a livin’

Något halvtungt med elva dagars arbetsvecka. Särskilt som Jazzfestivalen gick av stapeln på Skansen i helgen och jag inte slutade förrän halv två om nätterna, hemma tre. Därefter Skansenpass och uppstigning 06.30. Schysst omställning. På lördag är jag ledig, då ska jag bara se på Saltkråkan. Men först är det Midsommar och sisådärfjortontimmarspass. (Observera att jag inte gnäller – bara pockar på viss sympati.)

Och juste, jag är skiftledare nuförtiden. Snyggare skjorta och mera ansvar, liten löneförhöjning och stationsvärd för baren. Gjorde min första kassarättelse idag och stiger nu som en helikopter i karriärsstegen.

rubrik ur NINE TO FIVE av DOLLY PARTON
No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.