10 Comments
 • Emilie

  22 maj, 2012 at 21:48 Svara

  Jag visade alla mina vänner vad du gjort bara för att jag gillar att skryta över att jag har en sådan kreativ och talangfull vän som du, Alicia!

 • Rebbi

  10 maj, 2012 at 17:58 Svara

  Åh, det där blev den überpotternördga biten av mig jättegad att se. Vad fint det blev ^^

 • Jonna

  9 maj, 2012 at 05:27 Svara

  Jisses vilket tålamod du måste ha! Det är jätte fina!

 • Sofia

  8 maj, 2012 at 20:59 Svara

  Sv:
  Ja precis! :D jag ser fram emot att framklla den väldigt mycket! :D♥ ja, det förstås.. annars blir jag väldigt ledsen i hjärtat.. :/ Åååh, tack så mycket!! :D ♥ Vad glad jag blir! ^^♥♥

  Guud vad du är duktig på att brodera! :O ♥ supervackert! ^^ var länge sedan jag kollade bloggar nu.. och jag har verkligen saknat din mysiga blogg! :D♥ ska skärpa mig nu! ^^
  Kram, Kram!♥ xx

 • Viktor Carlson, aka Sikil

  8 maj, 2012 at 18:35 Svara

  Någon har kanske lite för mycket tid…? Damn! Mina fingrar darrar vid tanke på smärtan från de femtioelvatusen nålstygn det där är! :P

  Snyggt!

 • Camilla

  8 maj, 2012 at 12:49 Svara

  Nu glömde jag ju säga att kuddarna är jättefina och att du gärna fått göra en Ravenclaw åt mig om jag hade haft råd och hjärta att betala dig för en. Dock känns mitt samvete renare om du fifflar med egna projekt istället.

 • Camilla

  8 maj, 2012 at 12:48 Svara

  Nu blir det ett långt svar, men det blir lite så när man är dålig på att svara på kommentarer.
  1. Åh ja tonåren! Och TUPERAT HÅR hahaha. Vill nästan göra om det igenom nu omedelbums bara för att kunna skratta åt mig själv.
  2. Nyers-löfte? Hur kom du på det fantastiska påhittet? (Och vad är kriterierna för att en gammal era ska bytas till en ny?) Har aldrig haft nyråslöfte för jag tycker det är ett så töntigt påhitt, men nyers-löfte kan kanske vara något för mig då.
  3. Åh puss. Fast tycker inte du ska bli lite mer som mig för då blir du ju lite mindre som du.
  4. Museum, promenad, picknick, NÅGONTING. Snart. I sommar. När jag förhoppningsvis inte ligger efter i fyra kurser längre. Har nog mycket tid dessutom för jag får nog inget sommarjobb för ingen hör av sig och jag ba: ]]]]]]:
  5. Haha ja. Bitter-Mirr i april-snöstrom kan vara den bästa bilden jag tagit i år.

 • Victoria

  8 maj, 2012 at 10:24 Svara

  Så fruktansvärt fint alltså!

 • Jessica

  8 maj, 2012 at 09:12 Svara

  Åh, mitt arma Harry Potter-hjärta klarar knappt av det här. Ofattbart fint.
  Villvillvill göra mig ett par egna. (Undrar om man kan göra en Gryffinclaw-kudde. Jag är fortfarande inte helt säker på var jag hör hemma.) Måste lära mig att brodera, helt enkelt.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.