white spades hangin’ on the telephone wire

rubrik ur HEARTATTACK AND VINE av TOM WAITS
7 Comments
 • Krumelurpillret

  26 oktober, 2010 at 13:06 Svara

  Underbart vackert!

 • Mimmmmi

  26 oktober, 2010 at 09:20 Svara

  gud vad mysigt det ser ut! Som en scen från barna bullerbyn. Mysigt med boxerbesök också :)

 • Emilie

  24 oktober, 2010 at 18:37 Svara

  Men åh. Det ser ju ut som att du bor lite som i mitt framtida drömhus. Snackar inte jag jämt om spröjsade fönster och riktiga trägolv? ;) Du får förstå mig om jag blir helt lyrisk om jag kommer hem till dig någon gång. Men jag blir alltid så när jag ser ställen som ser ut som jag fantiserar om.
  Gillar bilden på äppelträdet jättemycket, förresten.

  och apropå ingenting så såg jag Brothers igår och jag höll på att gråta ihjäl mig. Mådde dåligt hela filmen igenom. Är det bara jag eller är den brutalt känslosam?

 • Adina

  22 oktober, 2010 at 18:43 Svara

  Härliga bilder! Vintern är mysig och det ser verkligen juligt ut, med den röda stugan med ett lätt snötäcke runt om. Åh vad jag vill ha jul NU!

 • Emelie

  22 oktober, 2010 at 16:32 Svara

  Jag tycker bäst om den näst sista bilden! Ser ut som massvismed färgad marsipan som någon trätt på vanilj och kanelstänger, och sedan sprinklat massor med floursocker på.
  (Nej jag har inteblivit fanatisk med allt bakande.)

  Men vovvarna, mmh. Dessvärre så är den bilden lite för blå och kall för min smak! Hade hemskt gärna serr denmed ett varmare filter, eller kanske som polaroid. :)

 • Alice

  22 oktober, 2010 at 15:03 Svara

  Fina djur det där ^^

 • Malin

  22 oktober, 2010 at 14:57 Svara

  äppelträdet är så otroligt vackert med snön! den sista bilden är inte fy skam heller, två fina boxrar i huset kan ju inte vara något dåligt :))))

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.