will you loose the flowers, hold on to the vase

Jag hamnade i jämmerligheter. Just när allting var på väg att bli bättre än i mina vildaste drömmar stannade klockan och kaninhålet slöt sig och det fanns ingen dryck som gjorde mig stor igen fastän nyckeln låg på bordet. Snöpligt.

Jag har överlevt elände förut, så jag vet ungefär vad jag behöver göra för att hålla näsan ovanför vattenytan, men för säkerhetsskull kan vi väl fokusera på trevliga saker ett tag framöver. Typ som ond bråd död, mönstrade långkjolar och filmer med Robert Downey Jr. Okej?

rubrik ur THE PART YOU THROW AWAY av TOM WAITS
3 Comments
 • Alicia Sivert

  2 december, 2012 at 06:22 Svara

  Jessica: Åh ja! Jag är också helt såld på Ryssland. Ackackack dessa klara färger på mörk botten, långa kjolar och oxblod och lager och kupoler och smycken och salighet! Vi åker dit va?

  Julia: Sannerligen! Ikväll blir det till att tända ljus och bädda ner sig. Resten av veckan ska jag bara måla och lyssna på aggressiv musik.

  Kram på er bägge!

 • saudade.ratata.fi

  1 december, 2012 at 20:24 Svara

  jag hör dig, syster. vintern är till för att ligga under filten med en kopp varm choklad med firewhisky i, några pepparkakor eller lussekatter (om man tycker om saffran), kanske en katt och en bra film om döden. kram!

 • Jessica

  1 december, 2012 at 16:10 Svara

  Äsch åh nej, jämmerligheter är ju en sådan onödig företeelse. Hoppas det blir bättre snart eller åtminstone känns bättre.
  Så länge kan du ju söka på "russian" på Pinterest för alltså där har jag hittat så många fina hus och Romanov-smycken att jag kreverar lite just nu.
  Titta bara: http://pinterest.com/pin/227150374927081639/ Ska lätt skaffa mig en kokoshnik. Tjusigt.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.