winter dreams the same dream every time

aliciasivert alicia sivertsson snö vinter trädgård motljus sol solsken snow winter garden sweden backlight sun sunshine

aliciasivert alicia sivertsson snö vinter trädgård motljus sol solsken snow winter garden sweden backlight sun sunshine

rubrik ur YOU CAN NEVER HOLD BACK SPRING av TOM WAITS
2 Comments
  • http://hannafialotta.blogg.se

    24 januari, 2011 at 12:20 Svara

    Vilka vackra bilder.

  • Camilla Bergvall

    23 januari, 2011 at 15:45 Svara

    Nog för att jag kanske var lite brysk i mitt bloggavslutande, men det betyder ju faktiskt att jag kommer att ha mer tid att läsa och skriva långa välformulerade (inte) kommentarer i mina fantastiska vänners blogga. Misströsta alltså inte syster! Räddningen är bara runt hörnet.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.