and into the sea goes pretty England and me

around the Bay of Biscay and back for tea

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, big ben
I höstas när jag städade under sängen hittade jag min gamla semesterplånbok med typ 3000 spänn i engelska pund. Ett par veckor senare fyllde jag år och fick flygbiljetter i födelsedagspresent.

Idag rymmer jag och Andreas till London och jag är så pirrig så det flimrar för ögonen. Jag längtar efter allt som är klyschigt med England – den gröna färgen på gräset, afternoon tea, vita bönor till frukost, marknader, busskurer, Sherlock Holmes-museet, promenader längsmed kanalen, doften av regn och att äta frukost i Regent’s Park. Detta fordrar en repris av ett gammalt bildinlägg va?

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, carnaby, fast or die

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, st james' park

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, telephone booth

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, regent's canal

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, baker street station, sherlock holmes

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, london eye, boudica

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, westminster abbey

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, paul's cafe, roof window, takfönster

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, camden town, horse head, hästhuvud

aliciasivert, Alicia Sivertsson, London, svartvitt, black and white, kensington gardens
Big Ben, Carnaby, St James’ Park, telefonhytt, Regent’s Canal, Baker Street Station, Boudica och London Eye, Westminster Abbey, Paul’s, Camden, Kensington Gardens. London 2011.

Och ni behöver inte oroa er för total radioskugga – min blogg bloggar av sig själv medan jag är borta! Så himla smart. Ni ska få skåda min nyskräddade resenecessär i det perfekta William Morris-tyget, höra vad Monthly Makers tema för april blir och se lite bilder från min fågelfabrik. Live hörs vi åter i nästa vecka. Tally-ho!

rubrik ur THIS IS A LOW av BLUR
6 Comments
 • Tyg och otyg

  9 april, 2015 at 22:20 Svara

  Åh vad kul, ha en härlig resa! Borde nog också ha dresserat min blogg till att blogga lite av sig själv medan jag upptäcker Berlin, men det blir väl någon råd med det. Spännande med nytt Monthly Makers-tema; är det alltså du som är värdinna för månadens tema?

  • Alicia Sivert

   14 april, 2015 at 17:48 Svara

   Jag hann inte förbereda alls så mycket som jag tänkt – ej heller blogga färdigt Berlinresan innan den nya semestern men sån är jag, suck. Du verkar även ha haft det så härligt – jag har älskat varje bild som uppenbarat sig på Instagram! Ser fram emot en bloggsammanställning eller två :)

   Men vad gäller MM uttryckte jag mig klumpigt! Min månad låter vänta lääänge på sig… :P Men den kommer!

  • Tyg och otyg

   15 april, 2015 at 14:12 Svara

   Haha, jag är likadan. Har fortfarande ett par planerade blogginlägg kvar sedan jag var i Jerusalem för – håll i hatten – snart två år sedan. Snacka om seg!
   Vi har haft det så himla bra och vi gillade alla fyra gränden och monsterkabinettet! Det kommer bilder på bloggen inom kort, eller ja, inom de närmaste 2-3 åren kanske jag ska säga, bara för att vara på den säkra sidan… :D

  • Alicia Sivert

   15 april, 2015 at 14:16 Svara

   Hahaha vad skönt att du säger så ändå! Jag har också gamla semestrar jag börjat blogga om men sen aldrig avslutat. Skyller på att mitt externa minne med alla filer gick sönder och att jag fått plocka ut bild för bild ur det vilket i sig tagit några år – men jag vet att det beror lika mycket på mig och att jag liksom alltid är "färdig" med något när jag avverkat 75% (gäller även att läsa blogginlägg, sy saker, städa osv – måste alltid kämpa för att inte hoppa över sista momentet).

 • Helga

  9 april, 2015 at 05:36 Svara

  Åh vad härligt! Jag är så sugen på att resa nu och hoppas verkligen på att valborgsresan till Hamburg blir av! För övrigt drömde jag att jag träffade dig på en jättekonstig fest med massa tonåringar. Haha. Å så vet jag inte om jag redan sagt det men jag blir så glad när jag går förbi Älgen i min hall :)

  • Alicia Sivert

   14 april, 2015 at 17:46 Svara

   Haha vad märkligt! Större chans att vi syns på en bjudning med en massa pensionärer och småkakor tror jag men jag hoppas det händer i vilket fall ;)
   Och vad roligt att höra! :D Blir så glad när jag tänker på att den hänger hemma hos dig. Håller även tummarna för dig och Hamburg!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.