and that’s where old George found himself out there at the crossroads

Här står jag i ett av livets vägskäl och tänker mer på den medhavda matsäcken än åt vilken riktning jag ska gå. Det känns ju lite oansvarigt, så jag gjorde en insats och rannsakade mig själv i jakt på en egenskap att utveckla/utbilda. Jag kom fram till att mina största passioner i livet är följande:

Superhjältar
Skurkar
Trollkarlsvärlden
Privatdetektiver
Skelett
Gamla grejer
Morbid humor
Engelska med italiensk brytning
Målningar från den romantiska epoken
Trekaffe
Kråkslott
Paranoid rock
Arg blues
Sjömän
Färgen oxblodsröd
Mumindalen
Misantropisk poesi
Försakade hjärtan
Förtappade själar
Bedragare
Handarbete
Engelsk landsbygd
Sjöjungfrur

Kvällssol
Bekymrade män

Så, vad ska det bli av mig tycker ni?

rubrik ur CROSSROADS av TOM WAITS
Tags:
7 Comments
 • marie

  14 maj, 2012 at 15:48 Svara

  Bra lista. Tycker Jessicas svar är det enda rätta, så måste det helt enkelt bli.

 • Lisa

  8 maj, 2012 at 16:01 Svara

  fint!

 • hille

  8 maj, 2012 at 09:21 Svara

  ja, jag tycker då det var en himla ultimat lista!

 • carim

  8 maj, 2012 at 08:56 Svara

  pensionär!

 • Jessica

  7 maj, 2012 at 18:58 Svara

  Du kan väl göra om Xaviers hus som alla bor i i X-Men, plocka in lite andra frivilliga Marvelisar (misstänker att det skulle vara helt nödvändigt), men så bygger du om det lite mer som Hogwarts och ser till att det ligger på någon fin grön kulle i den engelska landsbygden. Och där kan du sitta i kvällsolen bredvid bekymrade sjömän som läser misantropisk poesi och virka halsdukar till deras sjöjungfrur.
  Resten får du göra på fritiden!

  • Alicia Sivert

   8 maj, 2012 at 08:18 Svara

   Hahahaha, åh Jessica! Själv kan du bli syokonsulent – snacka om att sitta på alla svar. Så bra vägledning har jag aldrig fått. Puss!

 • Emma

  7 maj, 2012 at 18:44 Svara

  Det låter som att med en liten blandning av allt så hade du kanske kunnat få ihop en bra bok ;)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.