as black as a bucket of tar

aliciasivert Alicia Sivertsson tidningsurklipp DN Dagens Nyheter
Idag är en sån dag när jag vill sitta på golvet, citera Tom Waits och riva ut svartvita bilder ur tidningar för att sätta ihop i collage. Det tror jag bestämt att jag ska göra.

rubrik ur LUCINDA av TOM WAITS
Tags:
1 Comment
  • Emelie

    10 december, 2010 at 12:15 Svara

    Jag vill äga ett madebyAlicia-kollage någon gång i framtiden. Svartvitt och analogt och gammalt och fint och Mumin!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.