as every fairy tale comes real (1)

2010-10-21, KLARA & ROSE, del I

rubrik ur BOTH SIDES NOW av JONI MITCHELL
4 Comments
 • Emelie

  11 november, 2010 at 10:31 Svara

  Jag vet inte om jag tycker att de känns så naturliga. Tjejen är jätteglad och ponnyn ser förfärligt grinig ut. Nu är ju ponnyer förvisso girniga… Och jag hade inte heller velat att någon som var störra än mig höll mig över näsan.

  Däremot älskar jag de varma färgerna och skärpan! (Som vanligt) Litet minus för täcke + träns.

  Stort plus för exponeringen! Vit häst är inte det lättaste alltid. Men du kan, förstås. :))

 • Adina

  9 november, 2010 at 16:00 Svara

  Åh så härliga bilder! Fulla av glädje och kärlek, min favorit är nog den sista, men det är svårt att välja.. :)

 • Emilie

  4 november, 2010 at 16:51 Svara

  Varma, fina och intima bilder. De vackra höstlöven och det faktum att det är en skimmel (favoritfärgen!) gör ju inte det hela sämre :)

 • Bajenblomma

  4 november, 2010 at 05:50 Svara

  Vilka naturliga och fina bilder. Att tjejen också är iprincip lika naturlig som hästen (inget smink eller stassig outfit, vanliga kläder liksom) gör att jag uppfattar dem som jämlikar, vilket de säkert också är. Och det är fint tycker jag.

  Jag gillar den sista mest, för den drömmande känslans skull. Höstfärgerna i bakgrunden gör bilderna ännu mysigare.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.