as every fairy tale comes real (2)

2010-10-21, KLARA & ROSE, del 2

rubrik ur BOTH SIDES NOW av JONI MITCHELL
5 Comments
 • Tinna

  12 november, 2010 at 20:51 Svara

  Älskar bild nummer 4!! gör mig jätte glad :)
  Hela serien ser ut som ett reportage ut en tidning, skit bra!!

 • Emilie

  9 november, 2010 at 12:05 Svara

  Dessa bilder får mig verkligen att sakna ridningen. Jag vet att jag säger sådant jämt och till allt, men det är sant. Och vilken fin dag att tillbringa i stallet!

 • Klara

  8 november, 2010 at 22:29 Svara

  Tack snälla Alicia för att du följde med mig ut till Rose och fotade alla vackra bilder. :)
  Du är alltid välkommen ;)
  Synd att det inte blev någon ridning idag, men å andra sidan kan vi få en trevlig tur på jullovet :)
  kram!

 • Bajenblomma

  8 november, 2010 at 16:25 Svara

  Satans vad till och med jag får lust att rida! Jag som är livrädd för enorma djur som frustar och dregglar äppelsaft. Romantik, I say. Nu sitter ett annat enormt djur (läs oförskämd katt) mitt framför skärmen, så nu kan jag inte skriva mer. Fint, hursomhelst. Oj vad jag svamlar.

 • Claire

  8 november, 2010 at 15:39 Svara

  Åh, ser toppenmysigt ut! Saknar hästlivet när jag ser sådana finfina bilder! :D

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.