as every fairy tale comes real (3)

2010-10-21, KLARA & ROSE, del 3

Favorit?

rubrik ur BOTH SIDES NOW av JONI MITCHELL
8 Comments
 • Emelie

  11 november, 2010 at 10:39 Svara

  Favorit: Bild nummer åtta.
  För där ser ryttaren inte så stor ut. Jag har hemskt svårt för vuxenryttare på ponny! Inte för att ponnyn lider utav det, utan för att det ser fel ut. Sen gillar jag förvisso inte liten ryttare på stor häst heller. Lagom är alltid bäst.

  Men jag gillar bilderna i massor! Kan dock inte bestämma mig för om de hade varit finareutan ländtäcket, för att få en friare känsla. Å anda sidan får täcket det att se kallt ut. Tror dock att du hade kunnat ändra nyanserna i detlite, kanske mer åt det sepiafärgade hållet?

  Över lag så gillar jag bilderna! Lite mer nogrannhetsarbete skulle nog inte skada. (Ljusa upp bakgrunden här och där kanske och färgerna som jag sa.)

  MEEEN jag tycker ändå att det är lyckan och ögonblicket i bilderna som gör helheten, och den sitter som en smäck!

 • Malin

  10 november, 2010 at 23:57 Svara

  1,2,5,6,8 och 9. Jag älskar dem allihopa! :) Perfekt dokumentation och på 9an ser de ju lika glada ut båda två. Jag gillar hur du har vågat ta kort på sådant långt avstånd, jag gillar det verkligen. Naturen och färgerna gör ju sitt i bilderna, så utan dem hade det inte alls varit en lika bra dokumentation! Tummen upp :D

  Ang. Mumford and sons, så är jag jätteglad över att ha hittat detta bandet, heeelt i min stil. Hittade dem genom att kika på stargate universe… hihi… ska absolut lyssna på din irländare!

 • Bajenblomma

  10 november, 2010 at 21:04 Svara

  4:an min favorit, eftersom jag älskar höstfärgerna dödligt mycket.

 • Mimmmmi

  9 november, 2010 at 22:09 Svara

  Otroligt vacker häst! Vill också rida på sagohäst på ett öppet fält..!<3

 • Klara

  9 november, 2010 at 20:00 Svara

  mina favoriter av dessa är nog 8 och 9 bara för att det var så himla roligt att galoppa på den ängen :D

 • Krumelurpillret

  9 november, 2010 at 18:17 Svara

  1 eller 5 är min favorit. Riktigt fina!

 • Adina

  9 november, 2010 at 15:57 Svara

  Vilka härliga höstbilder! Här i Luleå är vintern på ingång, 1 dm snö och -13 grader..
  Bild nr 9 är min favorit, gillar uppmärksamheten hos häst och ryttare, glädjen och hösten som du fångat i en och samma bild, underbart!

 • Emilie

  9 november, 2010 at 12:03 Svara

  Mina favoriter är nummer två för hästens fantastiska uppsyn, pigg och vaken, och den näst sista för där ser det ut som att det går undan! det gillar jag. Härliga höstiga färger och fin skärpa :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.