as every fairy tale comes real (4)

2010-10-21, KLARA & ROSE, del 4

rubrik ur BOTH SIDES NOW av JONI MITCHELL
8 Comments
 • Hanna

  1 december, 2010 at 22:10 Svara

  Andra bilden är rätt så himla fantastisk. Kär!

 • lovisa/polichinelle

  28 november, 2010 at 23:26 Svara

  otroligt vackra bilder! vilken fotogenisk pålle.

 • sofia

  28 november, 2010 at 11:19 Svara

  vilka fina kommentarer jag får av dig! väldigt vackra bilder – fint ljus och härliga kontraster.

 • Malin

  27 november, 2010 at 16:43 Svara

  alls*

 • Malin

  27 november, 2010 at 16:42 Svara

  Jag älskar den nedersta bilden. Vinkeln är suverän. Det känns som att man är under hästen, men samtidigt ser det välproportioneligt ut. Inte ens täcket eller tyglarna stör. Älskar skärpan och hennes ögon ser riktigt ut att glänsa vilket gör bilden extra speciell. Kort sagt ett välplanerat och skitbra komposerat porträtt! En aaaning utfrätt i pannan, men det stör faktist inte allt. Tummen upp!

 • Adina

  27 november, 2010 at 08:53 Svara

  Åh Alicia, du är en riktigt konstnär, sen gör hästen ett otroligt jobb som fotograf (vilket funi är EXTREMT dålig på, men jag älskar honom i alla fall! Se senaste inlägget i dagens ridning)
  Härliga bilder alltså! Bra färger & ljus. Konstnärligt!

 • Klara

  26 november, 2010 at 12:54 Svara

  åh så fin hon är<3
  Du är bästast på att fota :D
  Kan du skicka dem till mig utan ditt namn på (A)
  Och till personen ovan så är hon ingen connemara, hon kommer från spanien så hon kanske har lite andalusier i siig eller ngt :P

 • Emilie

  25 november, 2010 at 15:07 Svara

  OJ vad fint! Jag vet inte vilken jag tycker bäst om. Jag förstår inte riktigt hur du lyckats få den ljusa hästen så fin på bild, jag brukar tycka att det är ganska krångligt att få till utan utbrända högdagrar.
  Jag måste fråga: är det en connemara? :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.